FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 470
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se poate coase la masina o traista

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se poate coase la masina o traista

 Q:   Intreaba despre Cum se poate coase la masina o traista       
Este confecţionată din panză groasă sau din lană mai simplă, sau aleasă în război, necesară pentru a păstra sau a transporta unele obiecte . Pentru o traistă de mărime obişnuită este suficient o bucată de material de 30-35 cm, cu o lungime de 80-85 cm.
Se îndoaie materialul şi se execută cusătura franţuzească în părţile laterale.

La partea liberă se execută un tiv de 2,5-3 cm tras la maşină. Traista are o baieră de 3-3,5 cm lăţime, dublată pentru rezistenţă, care se fixează în dreptul cusăturilor. Aceasta permite a se putea agăţa sau duce pe umăr.

In partea de sus se poate strange prin două şnururi introduse în tiv; unul porneşte de la o cusătură prin tiv şi înconjură traista, ieşind în acelaşi loc, iar celălalt înconjură traista tot prin tiv de la cealaltă cusătură. Cand se trage de cele două şnururi, se strange traista.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :