FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 498
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se inlocuieste snurul decorativ de la o perna

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se inlocuieste snurul decorativ de la o perna

 Q:   Intreaba despre Cum se inlocuieste snurul decorativ de la o perna       
Cum se inlocuieste snurul decorativ de la o perna Cum se înlocuieşte şnurul decorativ de la o pernă

O pernă de la un fotoliu sau de la o canapea se compune, din punct de vedere al îmbrăcăminţii, dintr-o faţă superioară din stofă şi o faţă inferioară din ţesătură deasă, feţe ce sunt îmbinate la marginile lor cu o platbandă laterală din stofă, prin intermediul unui şnur decorativ.
Cu timpul, şnurul decorativ se uzează, se destramă sau se descoase, datorită frecărilor, în această situaţie fiind necesar înlocuirea lui cu un alt şnur de o culoare apropiată celei de la stofa de faţă .

Şnurul decorativ este confecţionat dintr-un şiret de bumbac de 2 — 3 mm diametru, care se coase la maşina de cusut, într-o bandă de ţesătură deasă, lată de 3 cm .
Şnurul nou fiind pregătit, se trece la introducerea lui în locul şnurului uzat, numai pe măsură ce acesta este descusut din îmbinare. După introducerea şnurului, îmbinarea dintre faţa superioară a pernei şi platbandă laterală se fixează cu ace cu gămălie.

Pentru operaţia de înlocuire a şnurului nu se va proceda la descoaserea completă a îmbinării, deoarece refacerea în întregime a pernei comportă dificultăţi în special la îmbinări şi la prinderea şnurului.

După ce şnurul decorativ a fost introdus pe tot conturul pernei şi îmbinarea a fost prinsă cu ace cu gămălie, se trece la coaserea şnurului cu ajutorul unui ac curb şi cu aţă de in, împunsăturile trecand alternativ prin faţa superioară şi prin platbandă, traversand totodată şi prin banda şnurului decorativ .

Mascarea cat mai discretă a legăturii capetelor de şnur se fac e prin tăierea şnurului cu o foarfecă, astfel ca unul din capete să se suprapună peste celălalt, atunci cand ţesătura bandei de la şnur este subţire, sau prin aşezarea cap la cap, atunci cand ţesătura este groasă . La coaserea şnurului se va avea grijă ca să se cuprindă şi această mică porţiune de legătură a capetelor de şnur.

sursa imaginii http://www.apartmenttherapy.com


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarie, lemnCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 18 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :