FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,069
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se face etansarea usii

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se face etansarea usii

 Q:   Intreaba despre Cum se face etansarea usii       
Cum se face etansarea usii La fiecare uşă există între cantul şi tocul ei, un mic spaţiu de caţiva milimetri necesar unei bune închideri şi deschideri a uşii, spaţiu care nu poate fi suprimat în totalitate, dar poate fi astupat cu benzi de elanşare, cunoscute şi sub denumirea de perniţe de elanşare.
Perniţele de elanşare sunt simple benzi din paslă, benzi de cauciuc sau benzi din material plastic, sub formă de rulări, a cărei lungime permite ca să se facă o etanşare completă pe conturul uşii.

Dintre aceste tipuri, cel mai mult folosit la etanşarea uşii este banda cu spumă din material plastic şi cu adeziv, acoperit cu o hartie de protecţie.
Etanşarea uşii cu această bandă se face cu destulă uşurinţă , prin îndepărtarea hartiei de.protecţie adezivului şi apoi, prin lip irea benzii pe conturul tocului, astfel ca la închiderea uşii să se producă o presare asupra masei spumoase şi o umplere completă a spaţiului dintre uşă şi toc .

Pentru asigurarea unei bune aderenţe a benzii de elanşare, se şterge de praf şi alte impurităţi tocul uşii, cu ajutorul unui burete umed, apoi se şterge cu o carpă îmbibată în alcool, pentru îndepărtarea oricăror urme de grăsime .
Aplicarea benzii se face, începand din colţul de sus al tocului uşii, cu o mană apăsand pe bandă ca să adere bine şi corect, iar cu cealaltă mană, continuand deslipirea hartiei de protecţie a adezivului, pe măsura fixării ei pe tocul uşii. în final, se taie banda la o lungime atat cat este necesară pentru lipirea ei pană la colţul de jos al tocului, tăierea făcandu-se cu ajutorul unor foarfece .


sursa imaginii http://www.interiordoors.com


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarie, lemnCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 16 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :