FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,036
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se executa la masina de cusut cusatura frantuzeasca

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se executa la masina de cusut cusatura frantuzeasca

 Q:   Intreaba despre Cum se executa la masina de cusut cusatura frantuzeasca       
Cusătura franţuzeasca este frumoasă şi rezistentă, deoarece este formată din două randuri de tighele, dintre care primul se execută pe faţa materialului, iar al doilea pe dos.

Se însăilează două bucăţi de material pe faţă, la o distanţă de 0,3-0,4 cm de margine şi se trage o cusătură la maşină, proce-dînd ca la cea de unire simplă. După ce s-a terminat de cusut, se scot aţele de însăilat şi se desface pe masă într-o parte şi cealaltă apâsand bine cusătura cu degetul mare.

Se egalează apoi cusătura tăind toate scamele, se întoarce pe dos, se presează din nou, apoi se însăilează la o distanţă de 0,4-0,6 cm din margine - după grosimea materialului - şi se trage la maşină. A doua cusătură trebuie să cuprindă lăţimea primei cusături ca un pliu, închizand astfel marginea tăiată a materialului.

Se întrebuinţează mai mult la obiectele care se spală des cum sunt confecţiile din ţesături de bumbac, lenjeria de pat etc.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :