FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 938
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se executa la masina de cusut bieul

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se executa la masina de cusut bieul

 Q:   Intreaba despre Cum se executa la masina de cusut bieul       
Cusături bordate (bieul) - se utilizează în cazul in care terminaţia unor obiecte se face. în loc de tiv, cu o bandă de material tăiat pe diagonală, pe fir bie.

Benzile se croiesc pe diagonală deoarece astfel sunt elastice şi iau uşor orice formă, rotundă, ovală etc.

Pentru a obţine firul bie se îndoaie un colţ al materialului suprapunind firul de lungime pe cel de lăţime. Indoitura, care este totodată şi diagonala pătratului, formează linia bieului. Paralel cu aceasta se desenează şi se taie faşii de 2-2,5 cm care se unesc între ele pe fir drept aşezand capetele în formă de V .

Se trag la maşină şi se calcă rezervele desfăcute, fiecare pe partea ei. Benzile astfel pregătite se aşazâ pe marginea de bordat, se însăilează şi se trage la maşină primul tighel dupa care se egaleazâ, se întoarce şi se trage al doilea tighel.

Laţimea bordajului pe faţă poate fi de 0,5-1 cm sau la dorinţă poate fi numai pe dos.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :