FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 844
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa tricotam in relief o fusta tiroleza pentru copilul nostru

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa tricotam in relief o fusta tiroleza pentru copilul nostru

 Q:   Intreaba despre Cum sa tricotam in relief o fusta tiroleza pentru copilul nostru       
Fusta tiroleza este o fustiţă verde din fir mai gros, cu o bandă neagră la tiv pe care sunt lucrate cu acul, în punct de margaretă, floricele divers colorate
. Puncte utilizate: punctul jerse şi punctul elastic. Măsura de probă: 14 ochiuri şi 21 randuri pe andrele nr. 5 = 10 cm2.

Modul de execuţie.

Cordonul din talie.

Pe andrele nr. 4 1/2 se montează 90 ochiuri cu lană verde şi se tricotează 3 cm de elastic (2 ochiuri pe faţă, 2 ochiuri pe dos). După 5 randuri de elastic, pe randul următor se fac mici butoniere (se încheie un ochi care se montează la randul următor) la 8 randuri distanţă.

Fusta.

Se tricotează în punct de jerse pe andrele nr. 5. După 14 cm jerse lucrat cu verde se tricotează banda cu fir negru, care măsoară 2,5 cm, apoi se c ontinuă tot cu verde încă 3 cm. Pentru a întoarce tivul, se tricotează un rand pe dos, în loc de faţă, apoi se continuă cu punctul jerse încă 4 cm şi se încheie fără a strange.

Bretelele.

Se tricotează în punct de elastic pentru care se montează cate 64 ochiuri pe andrele nr. 4 1 /2. Se încheie fără a strange, după 3 cm. O bentiţă pe 10 ochiuri cu acelaşi punct se tricotează pentru a fixa cele două bretele la 8 cm de la capăt. La celălalt capăt se coase cate un nasture verde.

Montarea.

Se calcă tricotul cu o carpă umedă şi se uneşte pe dos cu o cusătură rezistentă, care vine în mijlocul spatelui. In mijlocul feţei cu 8 cm distanţă se fixează bretelele. Prin butonierele de la elastic se introduce un şnur, lucrat cu croşeta în lanţ dublu, care la capete se termină cu cate un ciucure în faţă. Pe banda neagră se lucrează floricele în punct de margaretă: albe, roşii, galbene. Se coase şi tivul, cu fir subţire de lană veiţ lăsand aţa cu care se coase lejeră pentru a strange şi a nu fi vizibilă pe faţă.

sursa imaginii http://www.hotfroguk.co.uk


Tag-uri: croseta, copii, tricotaj, andrele, haineCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 27 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :