FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 457
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa scoatem diverse pete - partea 8

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa scoatem diverse pete - partea 8

 Q:   Intreaba despre Cum sa scoatem diverse pete - partea 8       
Cum sa scoatem diverse pete - partea 8 R-L Răchită sub formă de obiecte de uz casnic din împletituri de ramuri de răchită
Murdărie . Obiectul din răchită se spală cu apă călduţă, la care se adaugă sare de bucătărie patru linguriţe de sare la un litru de apă, apoi se limpezeşte cu apă rece, după care se lasă să se usuce în aer liber, la umbră.

S-l. Sticlă sub formă de articole de menaj, geamuri, becuri electrice etc.
pată de grăsime şi urme de degete. Pentru îndepărtarea acestor pete, obiectul din sticlă se spală cu apă călduţă la care se adaugă cateva picături de amoniac, după care se clăteşte cu apă rece şi se lasă să se usuce.
Pată de vopsea pe bază de ulei. Se înmoaie pata de vopsea cu esenţă de terebendină sau cu white spirit, apoi se tamponează cu alcool 90°, d upă care se şterge cu o carpă moale şi uscată.
Pată de funingine sau de fum. Pata de funingine de pe obiectul de sticlă se spală cu apă amoniacală, după care se limpezeşte cu apă rece şi se şterge cu o carpă moale şi uscată.

Murdărie.
Balonul becului electric se curăţă de murdărie cu o carpă curată îmbibată cu alcool denaturat, după care se şterge cu o carpă moale. Se va evita' montarea becurilor, în cazul cand degetele sunt grase.
Geamul de la ferestre se spală cu apă cu oţet sau cu apă alcoolizată. Dacă geamul este foarte murdar, se badijonează cu o pastă fluidă, formată din cretă sfăramată şi cu spirt denaturat, după care se clăteşte cu apă alcoolizată.
murdărie de muscă. Obiectul din sticlă se spală cu oţet şi se şterge cu o carpă moale.

T-l. Tapet sub formă lavabilă, semilavabilă şi nelavabilă
Murdărie . Murdăria de pe suprafaţa tapetului nelavabil se curăţă prin frecare cu o gumă de şters sau cu miez de paine, iar pe tapetul semi-lavabil se curăţă cu o carpă moale umezită cu apă săpunită, după care se tamponează imediat cu o carpă moale şi uscată.
Murdăria de pe suprafaţa tapetului lavabil se curăţă prin spălare cu un burete îmbibat cu apă şi săpun, sau cu apă la care se adaugă detergent, după care se şterge imediat cu o carpă uscată. Spălarea se va face de jos în sus, pentru a se evita scurgerile de apă pe tapet.
pată de ceară de lumanare. Ceara întărită de pe -tapet se îndepărtează, cu multă atenţie, cu o lamă de cuţit, după care se procedează la curăţirea petei cu o bucată de miez de paine sau cu o gumă de şters, în cazul tapelului-neluvabil, sau prin spălare cu un burete îmbibat cu apă şi săpun, in cazul fapetuhii lauabil. după care se tamponează cu o carpă moale şi uscată.
pată de cerneală. Pata de cerneală se absoarbe imediat şi cu multă fineţe, cu ajutorul unei hartii sugative, apoi se aplică pe pata de cerneală pudră de talc şi pe măsură ce cerneala este în continuare absorbită, aceasta se îndepărtează cu o perie moale. Dacă pata este din pastă de stilou cu bilă, ea se curăţă prin tamponare cu vată impregnată cu acetonă.
pată de grăsime. Se presară pe pata de grăsime pudră de talc sau praf de cretă, apoi se acoperă cu o hartie de mătase absorbantă, sau cu o hartie sugativă, peste care se trece cu un fier de călcat în stare călduţă.
sursa imaginii http://www.studentvillage.co.za


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarie, murdarieCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 18 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :