FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,248
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa reinvii pasiunea in cuplu

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa reinvii pasiunea in cuplu

 Q:   Intreaba despre Cum sa reinvii pasiunea in cuplu       
Majoritatea cuplurilor, casatorite sau nu, daca sunt impreuna de multa vreme, risca sa intervina intre ei rutina, iar pasiunea de alta data sa se transforme in datorie conjugala, lungi liste de cumparaturi si obligatii familiale.

Din pacate, aceasta urata transformare are loc in absolut toate cuplurile. Insa daca intre cei doi mai exista sentimentul de iubire, nu au de ce sa isi faca griji. Tot ce trebuie sa faca este sa reinvie acea pasiune cu ajutorul unor mici trucuri.

Este foarte important ca partenerii sa se cunoasca bine, ca unul sa stie ce-i place si ce-i displace celuilalt. Deci, ca in orice relatii, nu numai amoroase, comunicarea este cuvantul cheie.

Vorbiti unul cu altul oricand si mai ales despre orice. Spuneti-va dorintele si fanteziile pe care le aveti. Surprinde-l cu fantezia ta si lasa-te si tu surprinsa de ideile sale, fara sa-l banuiesti de infidelitate. Odata stiute aceste detalii picante, ele pot fi puse in practica.

Este binecunoscut faptul ca viata sexuala este extrem de importanta in viata de cuplu, iar daca este una implinita, aduce odata cu ea si intelegerea si pasiunea in viata de zi cu zi. O buna activitate sexuala trebuie intregita si de o activitate sentimentala pe masura.

Petreceti-va timpul unul in bratele altuia si nu uitati sa spuneti din cand in cand cuvinte magice „te iubesc”. Nu este suficient ca partenerul tau sa o stie, trebuie sa i-o si spui. Daca simti si tu nevoia sa auzi aceste cuvinte, nu-i cere la comanda sa ti le spuna. Asteapta rabdatoare ca el sa ti le spuna atunci cand simte sa le spuna.

Incercati sa va petreceti pe cat se poate timpul liber doar voi doi. In cazul in care exista si copii, ii puteti duce o noapte la bunici, bucurandu-va impreuna de timpul acesta putin, dar de calitate.

Detaliile mici sunt printre cele mai importante. Incearca sa-ti surprinzi partenerul facandu-i avansuri sau imbracandu-te din cand in cand, altfel decat este el obisnuit sa te vada. Pentru a-i face o surpriza placuta nu trebuie sa cheltuiesti averi. Poti de exemplu sa il astepti seara cand iese de la serviciu si sa mergeti impreuna acasa.

Sau mai poti sa ii cumperi cartea sau cd-ul despre care ti-a vorbit de curand cu atata insufletire.


Tag-uri: pasiune reinviataCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :