FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 302
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa invingem stresul zilnic

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa invingem stresul zilnic

 Q:   Intreaba despre Cum sa invingem stresul zilnic       
Toată activitatea zilnică cu grijile, stresurile care intervin uneori în viaţa noastră, ne oboseşte fizic şi psihic. Iar oboseala este soneria de alarmă care ne anunţă că s-au acumulat toxine în organism, căruia îi modifică ritmul normal, influenţand negativ circulaţia sangelui şi schimburile interne.

Toxinele mai pot fi cauzate de o viaţă sedentară, fără gimnastică, de o alimentaţie nepotrivită, cu plusuri sau minusuri de alimente absolut necesare unei bune funcţionări ale uzinei noastre interne, de o respiraţie insuficientă, de un consum mare de medicamente sau de băuturi alcoolice de nopţi pierdute, de fumat exagerat.
Iată deci un total al relaţiilor noastre cu viaţa şi modul deficitar cum se dovedeşte lipsa de grijă pentru sănătatea şi tiner eţea noastră. Dar, niciodată nu este prea tarziu, atat timp cat trăim.

Este necesar să ne concentrăm şi asupra noastră, scrutandu-ne felul de viaţă, nu numai atunci cand, pline de panică, descoperim că cearcănele ne adincesc ochii, iar tenul şi-a pierdut strălucirea, devenind tern, cenuşiu, ridurile părand neobişnuit de pronunţate iar gura uscată şi cojită ne determină să ne fie groază de a ne mai privi în oglindă.

Dar, aşa cum ştim să facem din cand în cand curăţenie generală în căminul nostru pentru a-i da o nouă înfăţişare şi prospeţime, trebuie să procedăm si la o reîmprospătare a interiorului şi exteriorului nostru propriu — trupul şi psihicul — care cer atenţie şi tandreţe.

Vom începe întai cu odihna. Ne vom crea o scurtă pauză pentru relaxare, oricat de mică, stand complet liniştite, în întuneric, fără apeluri sau răspunsuri la telefon, într-o totală desprindere de ceea ce este în jur şi în gandurile noastre. O muzică în surdină, cu o melodie preferată, ne va deconecta.

După aceasta, vom face cateva respiraţii adinei, cu fereastra deschisă (inspirand şi expirand pe nări) şi cateva mişcări uşoare, de gimnastică, fie în pat, fie pe podea, cu răsuciri ale trunchiului, la dreapta şi la stanga, 4 sau 5 ridicări (pentru început) foarte încetinite, ale picioarelor, stand perfect întinse— ca să întărim muşchii abdominali. Un ceai călduţ de sunătoare, de salvie sau de rochiţa randunicii (ceai de plante în general) ne va face să transpirăm uşor.

Seara vom face o baie caldă în care vom introduce un săculeţ de plante: muşeţel, mentă, flori de tei, frunză de nuc, pentru eliminarea toxinelor, iar înainte de a adormi, vom bea un ceai de busuioc, care ne calmează şi ne aduce somnul reparator de forţe.


Tag-uri: frumusete, sanatate, ingrijire, alimentatieCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 23 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :