FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 323
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa ii vorbesti copilului tau despre sex

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa ii vorbesti copilului tau despre sex

 Q:   Intreaba despre Cum sa ii vorbesti copilului tau despre sex       
Aducerea pe lume a unui copil este cea mai importanta experienta in viata fiecarui om.

Odata venit pe lume, copilul devine centrul existentei parintilor, a caror singura obligatie de acum incolo este sa ii asigure un camin fericit si o educatie potrivita.

Varsta adolescentei este considerata un prag critic peste care, atat parintii, dar si adolescentii il trec cu greu. Este varsta la care parintii nu mai pot sa mai ocoleasca discutiile in legatura cu viata sexuala viitoare a copilului lor.

Parintilor ce au o relatie apropiata cu copilul lor le va fi mult mai usor sa discute pe marginea acestui subiect deoarece si-au creat o legatura speciala cu acesta.

Iar parintii care nu sunt chiar atat de apropiati de copilul lor, trebuie sa isi invinga aceasta teama de a discuta cu ei si sa se gandeasca la faptul ca si ei au avut o asemenea varsta si s-au comfruntat cu asemenea probleme.

Invata sa discuti cu copilul tau despre orice si lamureste-i fiecare intrebare pe care o are in legatura cu inceperea vietii sexuale. Nu-l lasa sa se confrunte singur cu aceasta necunoscuta sau sa afle ce doreste din reviste sau carti de sexualitate.

Nu este rau daca totusi va afla raspunsul la intrebarile sale din aceste surse, insa parintele este cel care trebuie sa-i ghideze pasii si pe acest drum.

Invata-l ca sexul este ceva normal, care face parte din viata oricarui individ, dar care presupune mai ales si asumarea unor responsabilitati importante.

Mai trebuie sa stie ca trebuie sa isi inceapa acesta viata doar atunci cand el este pregatit si nu cand doreste partenerul sau. Mai trebuie sa ii spui ca sexul inseamna mult mai mult decat actul in sine, ci mai ales afectiune, grija si incredere in celalalt partener.

Unul dintre cele mai importante puncte ale discutiei este acela in care trebuie sa il convingi ca prezervativul este singurul mod de contraceptie care te protejeaza de o sarcina nedorita, dar mai ales de bolile cu transmitere sexuala precum SIDA.


Tag-uri: sex, educatie sexualaCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :