FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,172
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa eviti certurile in cuplu

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa eviti certurile in cuplu

 Q:   Intreaba despre Cum sa eviti certurile in cuplu       
Cand spui “cuplu”, spui inevitabil si “certuri”. Desi doctorii recamanda din cand in cand o cearta pentru a te elibera de tensiunile cotidiene, dar si de cele din viata de cuplu, certurile puternice afecteaza sanatatea inimii si echilibrul psihic.

Intr-un cuplu sau intr-o casnicie, mai ales daca cei doi parteneri au caractere diferite, certurile si neintelegerile vor fi inevitabile. Trebuie insa sa stii cum sa le faci fata cu calm si serenitate, altfel relatia va fi pusa in primejdie.

Comunicarea este imperios necesara, mai ales intr-o relatie de cuplu. Chiar daca partenerii au ajuns intr-un stadiu in care se cunosc foarte bine, comunicarea trebuie sa ramana litera de lege. Numai astfel partenerul tau poate afla ce te deranjeaza sau ce iti cauzeaza suferinta. Daca ai de adus reprosuri, fa-o intr-un mod frumos, cu menajamente.

Evita folosirea unor cuvinte cu incarcatura grea precum „niciodata” sau „intotdeauna”. Aceste cuvinte nu au ce sa caute in discutiile voastre. La fel, nu trebuie sa te comporti ca si cum ai fi atotstiutor, folosind expresii precum: „te stiu eu mai bine”, „stiu eu mai bine decat tine ce gandesti”. Tot ceea ce vei obtine va fi faptul ca ii vei arata partenerului tau ca nu ai incredere in el. Iar daca intr-o relatie nu exista incredere e ca si cum relatia nu ar exista sau nu va mai exista cat de curand.

Cand te certi, vorbeste doar despre un subiect anume, despre unul actual, despre ceva care te deranjeaza, fara sa mai cazi in capcana divagarilor inutile. Nu-i mai reprosa a suta oara acelasi lucru pentru care v-ati mai certat de 99 de ori.

Este foarte nepoliticos si denota o proasta crestere sa il intrerupi cand vorbeste sau cand se pregateste sa vorbeasca. Lasa-l sa termine ce are de spus, apoi iti vei incepe si tu monologul.

Nu trebuie sa iti irosesti energia din cauza unor lucruri mici si neimportante. Lasa de la tine in astfel de cazuri care nu merita discutate. Iar daca ati inceput deja cearta, mai trebuie sa stii ca cel mai intelept cedeaza.

Tot ceea ce trebuie sa fie cel mai important într-un cuplu este existenţa iubirii. De ambele părţi! Daca exista iubire, aceasta trebuie sa contracareaze toate certurile si neintelegerile din cuplu. Ea va va ajuta sa treceti peste orice obstacole, chiar si peste cele pe care voi insiva vi le puneti in cale fericirii voastre.

Cum sa eviti certurile in cuplu Link-uri Externe :

Couple Advices (English)


Tag-uri: cuplu, certuri, casnicie, comunicare, intelegere, iubireCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :