FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,172
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam vesta bebelusului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam vesta bebelusului

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam vesta bebelusului       
Modul de execuţie.

Partea din faţă.

Se începe cu elasticul din talie, lucrat cu fir alb. Pe andrele nr. 2 1 /2 se montează 66 ochiuri şi se lucrează în punct de semielastic 3 cm cand se schimbă andrelele cu nr. 3 şi se lucrează în punct de jerse multicolor (un exemplu): 4 randuri bleumarin, 2 randuri alb, 4 rinduri roşu, 8 randuri alb, 4 randuri bleumarin, 4 randuri roşu, 4 randuri alb, după care se reia de la început pană se termină vesta. Răscroitura manecii se formează la distanţa de 15 cm de la ochiurile de montaj, scăzand de fiecare parte, la fiecare 2 randuri astfel: 4 ochiuri, 3 ochiuri, 2 ochiuri, 1 ochi; după ce au rămas 46 ochiuri se continuă cu acestea în punctul jerse.

Rascroitura gatului se formează la 17 cm de la Început pentru care se s cad 16 ochiuri din mijloc, apoi din cele 15 ochiuri rămase de fiecare parte şi care se termină separat, se scad din 2 în 2 randuri cite 2 ochiuri de 3 ori. Răman 9 ochiuri pe fiecare parte cu care se continuă pană la înălţimea de 23 cm, lăsînd ochiurile în aşteptare.
Partea din spate. Se lucrează ca şi partea din aţă dar răscroitura gatului se începe la 19 cm de la început făcand aceleaşi scăzături.

Bentiţele pentru răscroitura gatului şi a braţelor se lucrează prin fir alb pe andrele nr. 2 1/2. Pentru răscroitura gîtului se montează 115 ochiuri şi se tricotează în punct de semielastic 6 randuri, după care se încheie toate ochiurile. Pentru răscroitura braţului se tricotează 2 bentiţe pe 76 ochiuri fiecare, la fel ca bentiţa de la răscroitura gatului.

Montarea.

Se calcă cele două bucăţi, faţă şi spate, pe dos şi se unesc părţile laterale prin cusătură cap la cap. Umerii se unesc tot cu acul, cu firul cu care s-a tricotat, introducand acul printr-un ochi de la partea din faţă, apoi prin unul de la partea din spate. Se montează şi benzile la răscroitura prin cusături efectuate tot cu firul de tricotat.

sursa imaginii http://www.distanceknitting.com


Tag-uri: andrele, ata, haine, crosetaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 18 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :