FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 692
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam un pulover cu model sah copilului nostru

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   cusaturi   material   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   stil   gust   tratament   femei   hidratare   sarcina   creme   fat   ruj   machiaj   fata   piele   cuplu   relatie   epilare   baie  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam un pulover cu model sah copilului nostru

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam un pulover cu model sah copilului nostru       
Pulover original lucrat cu fir de melană alb şi negru cu maneci drepte terminate în pătrate de şah .

Puncte utilizate: punctul jerse şi semielastic. Măsura de probă: 24 ochiuri şi 32 randuri punct de jerse = 10 centimetri2.

Modul de execuţie.

Partea din faţă se lucrează în continuare cu partea din spate. Se începe cu partea de jos, spate, cu fir negru, pe 76 ochiuri. Se tricotează 3 centimetri semielastic după care se împart ochiurile în două. Se lasă 38 ochiuri în aşteptare. Se continuă în jerse pe o singură parte, adăugand un ochi la mijloc pentru cusătură. Cand s-a obţinut un pătrat se schimbă culoarea, introducand firul alb cu care se mai lucrează un pătrat. Se reia culoarea neagră şi se schimbă culoarea după fiecare pătrat pană se obţ in 6 pătrate. Se lasă ochiurile în aşteptare.

Pentru răscroitura gatului, după 5 centimetri, la al treilea pătrat, se încheie în mijloc o dată 5 apoi 4 şi 2 ochiuri, iar după 3 centimetri se creşte tot la 2 randuri de 2 ori cate un ochi, 2 ochiuri, 3 şi 4 ochiuri. Pentru a doua jumătate se reiau ochiurile lăsate în aşteptare şi se tricotează ca prima parte inversand scăderile şi culorile. La sfarşit se reiau, pe o singură andrea, toate ochiurile (şi de la prima parte) şi se tricotează 3 centimetri de semielastic.

Manecile.

Se încep de jos pe 49 ochiuri cu fk negru. După 2 centimetri de semielastic se continuă cu acelaşi fir în punct de jerse, crescand la ambele extremităţi de 4 ori cate un ochi, la 5 centimetri. La 26 centimetri se începe „şahul": 3 ochiuri cu fir alb, 3 ochiuri cu fir negru, pană la sfîrşit. După al 4-lea rand se schimbă culoarea, 3 ochiuri cu fir negru, 3 ochiuri cu fir alb (culoarea albă deasupra culorii închise). Se încheie drept după al 4-lea rand.

Montarea.

Se calcă părţile uşor pe dos şi se unesc printr-o cusătură fină pe mijlocul spatelui şi a feţei lăsand pentru fermoar o deschidere de 8 centimetri. Se încheie şi cusătura subraţului pană la 22 centimetri de la umăr. Manecile încheiate se fixează în deschiderea lăsată la partea laterală. La răscroitura gatului se montează 80 de ochiuri şi se tricotează 2 centimetri semielastic apoi se încheie drept fără a strînge. La deschiderea din mijlocul feţei se coase un fermoar.

sursa imaginii http://www.modernknitting.co.uk


Tag-uri: croseta, copii, tricotaj, andrele, haineCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 28 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :