FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,306
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam salopeta cu botosei a bebelusului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam salopeta cu botosei a bebelusului

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam salopeta cu botosei a bebelusului       
SALOPETĂ CU BOTOŞEI
Modul de execuţie.

Se începe cu partea de jos talpa piciorului. Pe andrele nr. 3 se montează 5 ochiuri pentru călcai şi se tricotează în punct leneş crescand de fiecare parte (un ochi la fiecare 4 randuri (de 5 ori). Pe cele 15 ochiuri obţinute se tricotează 22 randuri apoi se scade de fiecare parte un ochi la fiecare 2 randuri de 4ori. Răman 7 ochiuri care se tricotează în punct jerse repartizand 4 creşteri la început pe primul rand astfel: 1 ochi de margine, 1 ochi tricotat obişnuit, apoi se lucrează 2 ochiuri într-un ochi pană la sfarşit. Rezultă 11 ochiuri cu care se lucrează în punct de jerse 14 randuri după care ochiurile respective se lasă în aşteptare.

Se ridică pe 4 andrele nr. 2 1/2 în jurul tălpii 29 ochiuri începand la randul 18 de la ochiurile de montaj înconjurand călcaiul şi se reiau apoi şi cele 11 ochiuri lăsate în aşteptare. Se totalizează 40 de ochiuri cu care se tricotează în rotund 6 randuri pentru gleznă. Se separă apoi ochiurile pe 2 andrele, cand firul se află în partea stanga deasupra gleznei în interior şi se tricotează punctul de jerse pe faţă, făcand la primul rand cînd se trec ochiurile pe 2 andrele cate o creştere la fiecare extremitate a ochiurilor.

După 8 randuri se mai face cate o creştere în cele 2 extremităţi şi după alte 4 randuri se schimbă cu andrele nr. 3. Se continuă tricotul crescînd de fiecare parte cate un ochi la fiecare 6 randuri de 7 ori, pană se obţin 56 de ochiuri. La 28 cm de la talpă se scade de fiecare parte un ochi la fiecare 6 randuri de 2 ori si răman 52 de ochiuri. Pentru elasticul din talie la 32 cm se schimbă andrelele cu nr. 2 1/2 şi se tricotează în punct de semielastic 12 randuri după care se încheie toate ochiurile.

Partea dreaptă.

Se execută la fel avînd grijă ca după ce s-a terminat botoşelul separarea ochiurilor pe două andrele să se facă invers (cand firul se află deasupra gleznei, în partea dreaptă).

Bretelele.

Se montează 72 ochiuri pe andrele nr. 2 1/2 şi se lucrează in punct de semielastic 10 randuri după care se încheie. Montarea. Cele două părţi ale salopetei se întind pe tipar, se calcă sub o carpă umedă fără a se presa. Cu un fir de culoare se face cusătura de la talpa piciorului cap la cap şi pe gambă, pe o înălţime de 16 cm. Se unesc apoi cele 2 părţi ale salopetei tot prin cusătură cap la cap. Se prind bretelele la 4 cm de mijlocul spatelui, iar în partea din faţă doi nasturi. La bretele se face o bridă cu croşeta pentru a se putea încheia.

sursa imaginii http://gettinitpegged.files.wordpress.com/


Tag-uri: andrele, ata, haine, crosetaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 18 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :