FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 343
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam pantalonasul lung al bebelusului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam pantalonasul lung al bebelusului

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam pantalonasul lung al bebelusului       
Ansamblu clasic tricotat din fir de lană moale, de culoare deschisă; se poartă în zilele reci. Poate fi lucrat şi pentru copiii mai mărişori.

Puncte utilizate: punctul jerse, punctul semielastic: punctul de model 3 ochiuri pe faţă, 1 ochi pe dos; randul 2 şi următoarele aşa cum se prezintă (unde este faţă se lucrează ochiuri pe faţă iar la dos se lucrează ochiuri pe dos.

Măsura de probă: un pătrat de 10 cm din model rezultă din 28 de ochiuri şi 39 randuri lucrat cu andrele nr. 3.

Modul de execuţie. Se începe cu cordonul din talie, pentru care se montează 144 ochiuri pe andrelele nr. 2 1/2 şi se tricotează în punct de semielastic. Cele 2 butoniere se formează pe randul al 6-lea; după 53 de ochiuri se încheie 2 ochiuri, se tricotează încă 34 ochi uri, se face a doua butonieră şi se continuă cu restul. La randul următor se montează ochiurile scăzute pentru butoniere. Cordonul va avea înălţimea de 2,5 cm după care se împart ochiurile în două, 72 ochiuri din dreapta rămîn în aşteptare.

Partea stangă.

Cele 72 de ochiuri se trec pe andrele nr. 3 şi se continuă cu model ca la bluză adăugind pentru cusătură un ochi la stanga. Pentru cusătura interioară începînd de la 5 cm se creşte de fiecare parte un ochi la fiecare 8 randuri de 5 ori. Se obţin astfel 83 de ochiuri. Pentru cusătura de pe picior la 19 cm de la început, se scad de fiecare parte cate 2 ochiuri, după 4 randuri se mai scade cate un ochi şi după alte 4 randuri încă cate 2 ochiuri. Răman 73 ochiuri, cu care se continuă drept.
Manşeta. Se formează la 35 cm de la început, pentru care se tricotează un rand pe dos în loc de faţă şi pe care se fac 16 scăderi la distanţe egale.

Răman 57 ochiuri pe care se lucrează pe dosul lucrului în punct de jerse (dungi colorate). După 4 cm se tricotează un rand pe dos şi unul pe faţă pentru a forma pliul tivului. Se tricotează încă 4 randuri şi se încheie. Se reiau apoi ochiurile şi se tricotează şi cealaltă parte.

Bretelele.

Se montează 12 ochiuri pe andrele nr. 2 1/2 şi se tricotează în punct de semielastic 32 cm cand se încheie.

Montarea.

Se calcă pantalonul cu carpa udă, se coase cu acelaşi fir de la cordon din mijlocul spatelui pană în mijlocul feţei. Se face cusătura de pe picior. Se întoarce manşeta pe faţă. Bretelele se fixează în partea din spate, iar la cealaltă extremitate se coase cate un nasture.

sursa imaginii http://whipup.net


Tag-uri: andrele, ata, haine, crosetaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 18 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :