FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 437
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam o un combinezon format din bluza si geanta pentru copilului nostru

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam o un combinezon format din bluza si geanta pentru copilului nostru

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam o un combinezon format din bluza si geanta pentru copilului nostru       
Bluza este dreaptă, cu maneci scurte, în dungi, iar geanta se lucrează cu acelaşi model. Puncte utilizate: ochi în aer, picioruş mic (se introduce croşeta într-un ochi, 1 jete, se trage pentru a forma bucla, 1 jete care se trage prin cele 2 bucle care sînt pe croşetă) picioruş simplu (1 jete, se introduce croşeta într-un ochi, 1 jete, se trage pentru a forma o buclă, 1 jete care se trece pe sub primele 2 bucle care sunt pe croşetă, 1 jete care se trece pe sub cele 2 bucle existente); pentru a întoarce şi începe un nou rand se croşetează 2 ochiuri în aer şi se introduce croşeta sub al doilea ochi al lanţului orizontal.

Măsura de probă: 20 ochiuri m 12,5 centimetri, 10 randuri picioruşe simple 12 centimetri.

BLUZA

Modul de execuţie.

Partea din faţ ă.

Se începe de jos printr-un lanţ alb de 40 centimetri şi se croşetează drept, intercaland 2 ture de picioruşe simple albe, 2 ture de picioruşe mici roşii, 2 ture picioruşe simple albe şi 2 ture de picioruşe mici bleu. Se repetă dungile de la început de 5 ori, apoi se continuă şi se termină cu picioruşe simple albe.

Răscroitură braţului se formează la Înălţimea de 32 centimetri cand se încheie de fiecare extremitate cate 3 centimetri şi se continuă central pe 34 centimetri. Răscroitură gatului se formează la 42 centimetri înălţime, cand se continuă numai pe o singură parte (stanga) 11 centimetri după ce s-au încheiat central 12 centimetri. în timp ce se continuă lucrul, se măreşte răscroitură gatului cu 3. centimetri pe o înălţimea de 6 centimetri (după tipar). Se continuă drept pe cei 8 centimetri pînă la înălţimea de 48 centimetri cand se încheie umărul din stanga în 2 ture. Se termină şi cealaltă parte inversand scăderile.

Partea din spate.

Se croşetează după aceleasi explicaţii, cu excepţia răscroiturii gatului care se formează la 47 centimetri.

Manecile.

Se încep de jos, pe un lanţ alb de 36 de centimetri şi se lucrează ca şi la partea din faţă intercaland o singură dată dungile apoi se termină cu alb. La 11 centimetri se formează rotunjimea manecii, dupa tipar.

Montarea.

Se calcă uşor pe dos, se um două părţi să corespundă dungile la subrat. La răscroitura gatului se croşetează 2 randuri de picioruşe mici albe. Se coase maneca şi se fixeaza la bluză.

GEANTA

Modul de execuţie.

Se începe pe un lanţ alb 23 centimetri şi se croşetează drept intercaland, ca si la bluză, dungile colorate de 6 ori. Montarea. Se calcă uşor. Dintr-un material lucios se taie o dublură cat dimensiunea sacului la care se coase şi un buzunar de 8—10 centimetri. Se indoaie geanta, se coase în părţi printr-o cusătura fina. In partea de sus se coase un fermoar de care apoi se fixează şi dublura. Se fac apoi 4 lănţişoani albe de 120—125 centimetri care se împletesc şi se fixeaza într-o parte şi cealaltă a sacului, iar în jos im termină fiecare cu cate un ciucure alb.


Tag-uri: croseta, copii, tricotaj, andrele, haineCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 28 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :