FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 757
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam o rochita de vara pentru copii

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam o rochita de vara pentru copii

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam o rochita de vara pentru copii       
Rochiţă albă, lejeră şi practică, imprimată cu buline mari în culori deschise. Bretele, în culoarea bulinelor, se leagă pe umeri cu fundiţe. Puncte utilizate: semielastic, jerse. Măsura de probă: 29 ochiuri şi 40 randuri = 10 centimetri2 jerse, pe andrele nr. 3.

Modul de execuţie.

Partea din faţă.

Se montează 130 ochiuri pe andrele nr. 2 1/2 şi se tricotează în punct de semielastic. După 7 randuri se schimbă cu andrele nr. 3 şi se continuă în punct de jerse. Scăderile pentru diminuarea lărgimii din partea de jos încep la 9 centimetri de la ochiurile de montaj, astfel: se tricotează 19 ochiuri, 1 ochi suprapus simplu (se alunecă un ochi, se tricotează ochiul următor, se scade ochiul alunecat căruia i se dă drumul peste cel lucrat), 1 ochi lucrat , 2 ochiuri luate împreună, 17 ochiuri lucrate drept, 1 ochi suprapus simplu, 1 ochi, 2 ochiuri luate împreună, 38 ochiuri lucrate drept, 1 ochi suprapus simplu, 1ochi, 2 ochiuri luate împreună, 17 ochiuri lucrate drept, 1 ochi suprapus simplu, 1 ochi, 2 ochiuri luate împreună, 19 ochiuri lucrate drept. Aceste scăderi se fac tot la 30 randuri, unele sub altele, de 4 ori.

Răscroitura braţului se formează la 33 centimetri de la început, cand se scad, de fiecare extremitate, la 2 randuri de 2 ori cate 3 ochiuri, de 3 ori cate 2 ochiuri, de 7 ori cate un ochi, apoi de 4 ori cate un ochi tot la 4 randuri. Răscroitura gatului se formează la 38 centimetri de la ochiurile de montaj cand se scad 18 ochiuri centrale şi se continuă fiecare parte separat, scăzînd în partea de mijloc, la 2 randuri, 4 ochiuri, de 3 ori cate 2 ochiuri şi de 2 ori cate 2 ochiuri.

Partea din spate.

Se tricotează după explicaţiile date la partea din faţă, însă răscroitura gatului se formează la 39 centimetri.

Montarea.

Se calcă uşor pe dos şi se unesc cele două părţi pe cusătura de subraţ. Cu fir colorat şi andrele nr. 2 1 /2 se ridică 65 ochiuri la fiecare răscroitură şi se tricotează 6 randuri de semielastic scăzand la fiecare extremitate cate un ochi la 2 randuri. Se încheie tricotand un rand pe dos pe faţa lucrului pe care se repartizează 6 scăderi. Pentru răscroitura gatului faţă şi banda care se leagă pe umăr se montează 67 ochiuri cu fir colorat pe andrele nr. 2 1 /2, în continuare se ridică 54 ochiuri în marginea răscroiturii gatului partea din faţă, după care se montează în continuare încă 67 ochiuri.

Se tricotează 6 randuri de semielastic şi se încheie tricotand 1 rand pe dos pe faţa lucrului, repartizand 6 scăderi la răscroitură. Se lucrează la fel şi la răscroitură gatului în partea din spate. Cercurile se brodează cu punct de lănţişor. Pentru aceasta se taie din carton un cerc cu diametru de 3 centimetri, se aşază pe rochiţă se trasează conturul pe care se brodează apoi în întregime cu diferite culori, verde, roşu, roz.


sursa imaginii http://www.modernknitting.co.uk


Tag-uri: croseta, copii, tricotaj, andrele, haineCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 28 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :