FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 457
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam o manusa de bucatarie

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam o manusa de bucatarie

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam o manusa de bucatarie       
Este puţin mai mare decît o mănuşă obişnuită şi se lucrează în punct leneş. Andrelele şi numărul de ochiuri se stabilesc în funcţie de grosimea firului şi dimensiunea mănuşei (circa 20 centimetri lungime şi 11 centimetri lăţime). Este practică atît pentru cei mici, cît şi pentru cei mai mari. Puncte utilizate: punctul leneş, jumătate bridă cu croşeta.

Modul de execuţie.

Se începe de sus pe două andrele şi se tricotează în punct leneş. După 5 centimetri, în randul următor, încep creşterile pentru degetul mare. Se tricotează randul pană la jumătate (22 ochiuri), se creşte 1 ochi, se tricotează 1 ochi pe faţă, se creşte 1 ochi. Se continuă drept pană la sfîrşitul randului (22 ochiuri). După 3 randuri lucrate drept, urmează 1 rand de creşteri; se tricotează de la început acelaşi număr de ochiuri (22 ochiuri), o înmulţi tură, 3 ochiuri faţă, o în-mulţitură, 22 ochiuri. Se creşte mereu tot la 4 randuri pană ce unghiul de creştere este de 7 centimetri si numără 19 ochiuri.

Degetul mare.

La cele 19 ochiuri obţinute se adaugă 6 ochiuri, se formează un cerc, împărţind ochiurile pe 3 andrele, lăsand restul ochiurilor pe andrele de rezervă. Se tricotează în cerc, scăzand în partea despre palmă la 2—3 randuri cate 1 ochi, de 2 ori. Cand impletitura pentru deget este mai mică cu 1 centimetri decît degetul, se fac pe rand 3 scăzături a cate 1 ochi. Se repetă scăderile pană răman 6 ochiuri prin care se introduce firul cu ajutorul „unui ac cu care se strlnge şi se întăreşte bine. Se reiau ochiurile lăsate în aşteptare şi se ridică în dreptul degetului mare 3—4 ochiuri. Se continuă tricotul în punct leneş. Cu 2 centimetri înainte de a încheia se scade la cele 2 extremităţi cate 1 ochi şi la mijlocul randului de 2 ori cate 1 ochi tot la 2 randuri de 3 ori. Ultimile ochiuri se scad pe un singur rand. Se uneşte mănuşa cu un punct de picioruş mic cu ajutorul unei croşete. în continuare se face o buclă dintr-un lanţ pentru agăţat în cui.


Tag-uri: croseta, copii, tricotaj, andrele, haineCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 28 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :