FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 490
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam o jacheta calduroasa copilului nostru

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   cusaturi   material   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   stil   gust   tratament   femei   hidratare   sarcina   creme   fat   ruj   machiaj   fata   piele   cuplu   relatie   epilare   baie  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam o jacheta calduroasa copilului nostru

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam o jacheta calduroasa copilului nostru       
Jacheta este lucrată din lană groasă, cu firul pus în două, manecile sunt în continuarea părţilor din faţă şi spate, în dungi multicolore. Puncte utilizate: punctul leneş, punctul jerse, punctul elastic (2/2).

Măsura de probă: 16 ochiuri şi 25randuri — 10 cm2 în punct leneş.

Modul de execuţie.

Partea din faţă.

Se începe de jos. Pe andrele nr. 5 se montează cu fir de lană verde-închis 28 ochiuri şi se tricotează 3 cm de elastic 2/2. în continuare se lucrează în punct leneş, crescand în partea stingă (la subraţ) de 3 ori cate un ochi, tot la 6 cm distanţă. La înălţimea de 25 cm se adaugă pentru manecă (lucrand mereu tot în ultimul ochi montat), de 4 ori cate 10 ochiuri, la 2 randuri. După încă 2 randuri de punct leneş, se încep e punctul jerse în dungi astfel: 5 randuri galbene, 2 randuri roşii, 5 randuri galbene, 2 randuri albastru-închis, 5 randuri galbene, 2 randuri roşii, 5 randuri galbene şi se termină cu 2 randuri în punct leneş, lucrate cu verde închis, după care se lasă ochiurile în aşteptare, în acelaşi timp, după a treia dungă galbenă, în partea opusă, se formează răscroitura gatului, scăzand la 2 randuri, de 2 ori cate 3 ochiuri, apoi 2 ochiuri şi un ochi. Se lucrează şi partea a doua faţă, inversînd modul de lucru. Partea din spate.

Se montează 52 ochiuri şi după 3 cm de elastic (2/2) se continuă ca şi Ia partea din faţă în punct leneş, crescand In ambele extremităţi şi cu aceleaşi dungi pe manecă. Răscroitura gatului se formează după ultima dungă galbenă, cand se încheie central 20 de ochiuri, apoi se continuă fiecare parte separat, cu cele 2 randuri de culoare verde lucrate în punct leneş. Pentru a încheia ochiurile de la maneci, se aşază partea din faţă peste cea din spate şi se scade luînd o dată pe andrea cate un ochi din fiecare parte (spate şi faţă).

Montarea.

Se întind părţile pe tipar, se calcă cu carpa umedă. Pe partea de jos de la manecă se ridică 48 ochiuri şi se tricotează 3 cm elastic, apoi se uneşte printr-o cusătură, cap la cap, subraţul în continuare cu manecă. Pe laturile din mijlocul feţei se ridică 80 de ochiuri şi se lucrează 3 cm de elastic 2/2, (două ochiuri pe faţă, două ochiuri pe dos), iar la răscroitura gatului (faţă şi spate) se ridică 70 ochiuri şi se lucrează aceeaşi bandă de 3 cm elastic. Pentru închidere se coase un fermoar cu puncte invizibile.


Tag-uri: croseta, copii, tricotaj, andrele, haineCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 27 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :