FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 475
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam bluza bebelusului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam bluza bebelusului

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam bluza bebelusului       
Modul de execuţie.

Se încheie în partea din spate, cu şnururi pentru copiii mai mici şi cu nasturi pentru cei mai mărişori. Se lucrează începand cu răscroitura gatului. Se montează 68 ochiuri pe andrele nr. 2 1/2 şi se tricotează 5 randuri , de semielastic (un ochi pe faţă, un ochi pe dos) în afară de primele 5 ochiuri de la fiecare extremitate care se lucrează în punct leneş, pe toată înălţimea, pentru fentă.

După cele 5 randuri de semielastic se începe tricotarea punctului jerse pe andrele nr. 3, înmulţind cate un ochi la fiecare punct de semielastic (deci se tricotează de 2 ori în fiecare ochi, o dată pe faţă, o dată pe dos). Se obţin astfel 122 ochiuri. Se tricotează apoi în punct de jerse 14 randuri după care se repartizează 56 de creşt eri în mod similar cu creşterile precedente, astfel: după cele 5 ochiuri în punct leneş urmează înmulţirea, apoi un ochi simplu fără înmulţire. Se repetă o înmulţire şi un ochi simplu pană la punctul leneş obţinînd în acest fel 178 de ochiuri. După alte 10 randuri se repartizează pe ochiurile de jerse 28 creşteri şi se obţin 206 ochiuri cu care se lucrează încă 8 randuri de jerse.

Partea din spate.

Ajuns la acest punct se lasă în aşteptare 178 ochiuri pentru mîneci, faţă şi partea dreaptă spate. Se continuă tricotul pe cele 28 ochiuri din partea dreaptă, menţinand cele 5 ochiuri de la bordură în punct leneş. După 19 cm se reiau andrelele nr. 2 1 /2 şi se tricotează 2 cm semielastic după care se încheie lucrarea.

Maneca.

Pe andrele nr. 3 se iau 48 ochiuri din cele lăsate în aşteptare şi se tricotează 10 cm în punct de jerse după care se introduc andrelele nr. 2 1 /2 cu care se tricotează 11/2 cm de semielastic. La sfîrşit se încheie toate ochiurile.

Partea din faţă.

Se repun 54 ochiuri (din cele lăsate în aşteptare) pe andrele nr. 3 şi se lucrează în punct de jerse 19 cm ca şi la partea din spate, 32 după care cu andrele nr. 2 1/2 se tricotează 2 cm semielastic, apoi se scad toate ochiurile. Cea de a doua mînecă se lucrează la fel, dar partea stanga de la partea din spate se tricotează invers faţă de partea dreaptă.

Montarea.

Cele două părţi (spatele şi faţa) se unesc printr-o cusătură invizibilă, cap la cap, executată cu un fir din acelaşi material cu care s-a executat bluza. La fel şi manecile. Pe cele 3 randuri unde s-au executat creşteri, se lucrează floricele divers colorate, cu un fir de lană introdus într-un ac de canava. Pentru închidere se folosesc patru şnururi dintr-un lănţişor executat cu croşeta, care se prind, două la răscroitura gîtului şi două cu 6—8 cm mai jos.

sursa imaginii http://static.squidoo.com


Tag-uri: andrele, ata, haine, crosetaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 18 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :