FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 563
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum ne comportam la masa ca invitati

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum ne comportam la masa ca invitati

 Q:   Intreaba despre Cum ne comportam la masa ca invitati       
Cum ne comportam la masa ca invitati Coafura, machiajul, corectarea rujului de buze nu se vor face în public.
Obiceiul de a scuipa, de a sufla nasul în batistă şi a o privi apoi, este un act neadmis. Ne vom mulţumi să ne atingem nara cu o batistă împăturită si vom găsi o ocazie să ne strecurăm de la masă, cand credem că este cazul.

Dar cine are guturai nu se poate prezenta într-o vizită, fără a nu periclita sănătatea gazdei şi a invitaţilor.
Cand cineva strănută în societate, mai ales la masa festivă, va face tot posibilul să strănute discret în batistă. Nu este de bun gust ca vecinii să spună „sănătate", ci trebuie să pară că n-au observat.

Nu se arată niciodată cu degetul vreo persoană sau vreun obiect.
Cand suntem invitaţi la masă nu vom fuma decat după desert, şi at unci numai după ce vom cere permisiunea gazdei.
în discuţiile ce se ivesc se vor evita contradicţiile, mulţumindu-ne să nu avem ultimul cuvant, deşi, uneori poate că noi avem dreptate.

De asemenea, este cat se poate de firesc, şi de civilizat, să schimbăm cateva cuvinte politicoase cu cei mai retraşi sau mai timizi, cu cei prea tineri sau prea bătrani, chiar dacă i-am văzut pentru prima oară.

Este necesar să facem pe fiecare să se simtă bine, să li se arate consideraţie, mai ales noi femeile, care dorim întotdeauna să fim respectate, admirate, simpatizate!
Ca invitaţi, avem obligaţia ca a doua zi să-i mulţumim gazdei, fie telefonic, fie printr-o scrisoare, în care să subliniem cat de bine ne-am simţit şi ce reuşită a fost primirea.


Tag-uri: invitati, casa, petrecere, invitatiCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :