FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 320
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum era sa ajunga Ryan Giggs tocmai in curtea marii rivale a lui United

Tag-uri Populare


fotbal   efort   antrenament   muschi   antrenor   forta   performanta   manchester united   organism   exercitii   atacant   viteza   anglia   psihic   putere   medic   real madrid   corp   sanatate   intindere   articulatii   pregatire   premier league   mijlocas   accidente   diversitate   fotbalist   exercitiu   relaxare   alimentatie   fracturi   odihna   respiratie   precautie   medicamentatie   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum era sa ajunga Ryan Giggs tocmai in curtea marii rivale a lui United

 Q:   Intreaba despre Cum era sa ajunga Ryan Giggs tocmai in curtea marii rivale a lui United       
Cum era sa ajunga Ryan Giggs tocmai in curtea marii rivale a lui United Pe cand avea numai 12 Ryan Giggs, Ryan Wilson la acea vreme, se muta impreuna cu familia din orasul de origine-Cardiff ( Tara Galilor) in Manchester. Tatal pustiului era jucator profesionist de rugby si semneaza un contract pentru o echipa din Manchester. Data fiind pasiunea extrema pe care o dezvolta Ryan Giggs inca de pe atunci pentru fotbal ( el refuzand sa urmeze cariera tatalui), imediat ce acesta se stabileste in oras se si inscrie intr-una din echipele scolare din oras, Dean FC. Acasta echipa era pregatita de unul dintre scouterii care lucrau pentru Manchester City, Dennis Schofield, acesta recomandandu-l de indata lui City. Primul meci a lui Deans in care a jucat si Giggs s-a incheiat cu un dezastru, 0-9, dar cei care au vazut meciul au spus ca, in ciuda infrangerii, cel mai bun de pe teren a fost de la Deans si anume Ryan Giggs. Acesta a fost dus de indata la academia lui Manchester City si cooptat in cadrul acesteia.
In toate turneele de juniori in care participa, tanarul Ryan Wilson era remarcat. Managerul lui Manchester United, Alex Ferguson, nu avea cum sa raman imun la toate indemnurile scouterilor din jurul sau, care-l indemnau sa faca imediat o mutare pentru a-l lua pe pusti. Astfel ca pe 29 noiembrie 1987, Alex Ferguson merge la usa lui Ryan Giggs pentu a discuta termenii in care pustiul ar putea ajunge in cadrul clubului sau. Termenii intelegerii au fost discutati in amanunt cu mama viitorului fotbalist, oferta lui Ferguson fiind mai mult decat multumitoare. Clubul Manchester United se oferea a avea grija atat de dezvoltarea sportiva a lui Ryan Giggs cat si de cea intelectuala.
Astfel Ryan Giggs ajungea, in sfarsit, in curtea clubului pentru care ulterior avea sa faca istorie. Insa daca managerul Ferguson, impreuna cu colaboratorii sai, nu s-ar fi miscat suficient de repede, una dintre cele mai frumoase epopei pe care le-a cunoscut fotbalul, s-ar fi terminat inainte sa inceapa.


Tag-uri: fotbal, giggs, manchesterCategorie: Sport  - ( Sport - Archiva)

Data Adaugarii: 19 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :