FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 763
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum croim la masina un sortulet pentru fetita noastra

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum croim la masina un sortulet pentru fetita noastra

 Q:   Intreaba despre Cum croim la masina un sortulet pentru fetita noastra       
Acest şorţuleţ din material subţire, alb, împodobit cu broderie ca terminaţie în partea de jos şi pe umăr este foarte uşor de confecţionat. Broderia poate fi înlocuită cu material colorat. Din material se taie un dreptunghi de 0,30 mX 1 m şi două bucăţi pentru bretele de cate 7 X 30 cm. Din dantelă se taie volanul de la partea de jos de 1,50 m X 0,20 m iar pentru umăr două bucăţi a 0,40 m lungime care la capete se îngustează cu 1,5 cm.

Volanele se termină la partea liberă cu un tiv foarte mic de 0,5 cm tras la maşină, iar la partea care se fixează de şorţuleţ se dau două randuri de puncte înaintea acului la distanţă de 0,5 cm pentru a se putea aranja lărgimea în creţuri uniforme. La bretele, volanul se fixează în cusătura cu care se dublează a cestea.
La dreptunghiul din material, pe una din laturile mari de care se prind bretelele, se face un tiv de 2-2,5 cm, care pe laturile mici va fi de 1 cm. La tivul mare se trage un tighel la distanţă de 0,5 cm de primul pe unde se introduce un elastic care să strangâ lărgimea.

Pe cealaltă latură se execută trei cerculeţe pe toată lungimea, de 0,7 cm lăţime, cu o distanţă de 1 cm între ele şi se aplică volanul ca terminaţie. In partea de sus se fixează bretelele. La spate se prinde cu un nasture şi butonieră care se execută pe tiv, de unde porneşte elasticul. Este frumos să se completeze şorţuleţul cu un pantalonaş din acelaşi material.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :