FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 515
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum croim la masina scutecul-sac al copilului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum croim la masina scutecul-sac al copilului

 Q:   Intreaba despre Cum croim la masina scutecul-sac al copilului       
Fereşte copilul de răceală în timpul nopţii lăsandu-i libere mişcările, deoarece nu are picioruşele înfăşate. Se foloseşte începand de la varsta de 6-7 luni pană la circa 2 ani.
Acest scutec are o formă dreptunghiulară şi se fixeazâ pe corpul copilului printr-un şiret, trasat prin tivul de la capâtul de sus al sacului sau prin bretele dupâ gat.

Se confecţioneaza din materiale moi şi pufoase care sâ nu jeneze pielea copilului şi sâ ţinâ şi cald în acelaşi timp. Cele mai indicate materiale sunt: finetul, moltonul, pichetul etc.

Sacul se croieşte lung de 50-60 cm la care se mai adaugă 3-4 cm pentru tivul din partea de sus, iar lăţimea este de 35-40 cm. Se încheie prin cusături înguste sau duble, cea mai indicată fiind cusătura refec. In partea de sus, se face un tiv lat de 2,5-3 cm.

Pe tiv, în mijlocul feţei, la o distanţă de 2 cm într-o parte şi alta, se execută două butoniere pe linia verticală, apucand numai de faţa sacului, pe unde se scot cele două capete ale şiretului pentru a se putea lega. In loc de şiret, acest sac se poate fixa pe corp şi prin două breteluţe trecute peste umeri, din spate în faţă.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :