FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 549
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum croim la masina o pernita de ace

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum croim la masina o pernita de ace

 Q:   Intreaba despre Cum croim la masina o pernita de ace       
Din resturi de material se poate realiza această originală perniţă pe care fetiţa dumneavoastră îşi păstrează acele cu care lucrează. Se agaţă de uşa unui dulap sau pe perete în colţul destinat ustensilelor necesare lucrului.

Perniţa propriu-zisă este un disc de culoare portocalie, pe care se aplică ochii albaştri cu contur alb, păr verzui, un cerc mic roşu care înlocuieşte nasul şi gura conturată, de asemenea, cu roşu. Pentru mai multă reuşită se foloseşte tot metoda pătratelor mărite. Se copiază apoi pe foiţă forma ochilor, a părului, se decupează şi se aşază pe materialul pentru croit; ochii, ca şi faţa, se croiesc dubli.

Discul pentru nas, ochii şi părul se fixează pe faţa claunului cu o cusătură la maşină. In partea de sus se fixează un şiret pentru agăţat în cui. Se dublează şi se trage la maşină lăsand desfăcută o mică porţiune pentru întors pe faţă. După ce s-a întors se calcă bine, se umple perniţa cu vată şi se coase cu punct oblic partea lăsată liberă.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :