FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 360
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum croim la masina lenjeria copilului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum croim la masina lenjeria copilului

 Q:   Intreaba despre Cum croim la masina lenjeria copilului       
De regulă piesele care alcătuiesc lenjeria sugarului: cămăşuţa, scufiţa, bărbiţa se confecţionează din acelaşi fel de material. Este mai frumos şi mai economic totodată.

La aceste trei piese pentru mărimea a III-a sunt necesari 0,75 m indian sau batist cu lăţimea de 0,80-0,90 m. Se recomandă să se folosească cearşafurile vechi, a căror ţesătură este mai puţin aspră datorită spălatului repetat, pentru a nu jena pielea sensibilă a copilului. După procurarea materialului, înainte de a croi, se recomandă să fie ţinut în apă caldă aproximativ 20-24 ore pentru a evita scurtarea obiectelor confecţionate în timpul spălărilor repetate. Se scoate apoi panza din apă şi se întinde fără să se stoarcă. Incă umedă, se calcă cu fierul bine încins, n direcţia firului de lungime.

In cazul în care materialul nu este tăiat drept, se îndreaptă pe fir, scoţand un fir de la partea cea mai mică, pe urma căruia se taie cu foarfecele îndreptand astfel marginea tăiată stramb. Dacă materialul are pisc (firele nu cad perpendicular din ţesătură) acesta se îndreaptă prin întinderea colţurilor mai puţin ascuţite pană se obţin la toate unghiuri drepte.
Se observă şi eventualele defecte de fabricaţie, pete sau rupturi pentru a fi scoase la croit.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :