FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 705
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum croim la masina caciulita copilului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum croim la masina caciulita copilului

 Q:   Intreaba despre Cum croim la masina caciulita copilului       
Scufiţa dintr-o singura bucată se execută contu-rand marginile cu feston sau cu un tiv foarte mic. Partea de la gat se termină cu un tiv de 2 cm prin care se introduce un şiret cu care se fixează scufiţa pe cap.

Scufiţa din două bucăţi se confecţionează astfel: se dă un creţ la partea mare, apoi se uneşte cu partea din spate repartizandu-se creţurile uniform. Se însăilează pe partea încreţită, se trage la maşină şi se face cusătura refec, aplicand partea din spate peste cea din faţă. Marginea din faţă a scufiţei se poate termina, fie cu un tiv tras la maşină, la care se adaugă o danteluţă, fie cu un feston. Partea de la gat se termină cu un tiv sau cu o bentiţă pe bie prin care se introduce un şiret.

La colţurile din faţă se prind şireturile sau panglica cu care se leagă sub bărbie. Scufiţa din trei părţi se montează unind părţile laterale cu partea din mijloc prin cusături refec, la care se întoarce partea din mijloc peste părţile laterale. Marginea se termină cu feston, iar în părţi se prind şiretele care fixează scufiţa pe cap.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :