FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 393
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum A Influentat Televiziunea Viata Alessandrei Stoicescu!

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cum A Influentat Televiziunea Viata Alessandrei Stoicescu!

 Q:   Intreaba despre Cum A Influentat Televiziunea Viata Alessandrei Stoicescu!       
Alessandra Stoicescu si-a dorit dintotdeauna sa devina o mare vedeta de televiziune. A iubit arta si micile ecrane inca de mic copil iar mama sa a ajutat-o foarte mult in alegerea unui tel in viata. Pentru stirista, care este cunoscuta in intreaga Romanie, faptul ca a reusit sa isi cladeasca o cariera impresionanta in televiziune este ceva suprem. Dupa cum a si declarat, televiziunea a fost „o intalnire fericita”, o intalnire cu o alta parte a vietii care i-a adus multe schimbari, atat bune cat si rele, dar pe care a stiut sa le manevreze astfel incat sa ii fie bine.

Alessandra Stoicescu a declarat la implinirea varstei de 34 de ani ca pana in prezent a realizat o multime de lucruri bune care i-au adus implinire suflet easca, i-au schimbat mentalitatea si modul in care abordeaza lucrurile. Faptul ca a devenit o persoana publica a facut-o pe Alessandra Stoicescu sa aiba o altfel de relatie cu cei din jurul sau, sa fie mai grijulie in ceea ce privea buna stare a familiei sale, dar mai ales sa fie preocupata de felul in care oamenii o privesc.

Intotdeauna si-a dorit ca toata lumea sa o iubeasca si sa o primeasca in casele lor cu sufletele deschise. Daca pe altii televiziunea i-a facut sa fie plini de ei si sa nu vada decat cariera, in cazul Alessandrei Stoicescu nu a fost asa.

Ea s-a preocupat mereu de soarta oamenilor si a participat la tot felul de campanii umanitare si emisiuni pe aceasta tema. Televiziunea i-a oferit Alessandrei Stoicescu, sau cum ii spun bunii prieteni, Sandrei, ocazia de a oferi celor nevoiasi o mana de ajutor din punct de vedere sufleteste. Chiar daca pe micile ecrane o vedem serioasa si mereu imbracata la costum, in viata personala frumoasa stirista este o femeie plina de viata si mereu imbracata cu haine cat mai lejere. Pe chipul sau se poate vedea intotdeauna ca este o femeie implinita.


Tag-uri: influenta, viata, televiziuneCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :