FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 714
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se confecţioneaza un ciucure

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se confecţioneaza un ciucure

 Q:   Intreaba despre Cum se confecţioneaza un ciucure       
Unele obiecte cast.ice sint garnisite cu ciucuri din lină sau bumbac asortate din punct de vedere al culorii şi al mărimii cu obiectele respective. Uneori, se întamplă ca un ciucure să se destrame sau să se piardă, în această situaţie fiind necesar ca să se confecţioneze, pentru completare, un alt ciucure.

Confecţionarea unui ciucure este foarte uşoară, procedandu-se astfel : se decupează dintr-un carton mai gros un drept unghi cu înălţimea egală cu cea a ciucurelui, apoi se înfăşoară pe acesta firul de lană sau de bumbac, astfel ca să ia forma unui scul. Capătul de sus al sculului se leagă cu un fir din acelaşi material, iar partea de jos a sculului se taie cu foarfecele, astfel ca firele eliberate la acest capăt să fie aproximativ la acelaşi nivel, după care se scoate cartonul pe care s-a făcut înfăşurarea.

După aceste operaţii, se formează capul ciucurelui prin înfăşurarea de mai multe ori cu un fir de lină, în apropierea capătului de sus, care se strange şi se înnoadă puternic.
în final, ciucurele se scutură de scame, se netezeşte cu un pieptene cu dinţii rari şi se taie firele de la baza ciucurelui, ca să se dea o formă plăcută la garnisirea obiectelor casnice.
sursa imaginii http://4.bp.blogspot.com


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarie, lemnCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 18 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :