FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 475
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Costumul de baie deux-pieces

Tag-uri Populare


moda   stil   vedete   creatori   eleganta   casa de moda   designer   lux   pret a porter   jeans   blugi   creatie   model   franta   haute cuture   pantofi   levi strauss   colectie   armani   lenjerie intima   accesoriu   trend   dior   alber elbaz   1889   jeanne lanvin   jacques lenoir   practic   bijuterie   prada   guci   cristobal balenciaga   nicholas ghesquiere   gaby aghion   1952   madamme celine vipiana  

All Tags

Famous Forum

 

Costumul de baie deux-pieces

 Q:   Intreaba despre Costumul de baie deux-pieces       
Celebrul costum de baie în două piese a apărut acum şase decade, fiind una dintre acele piese vestimentare care a revoluţionat întreaga industrie a modei, dar şi care a şocat peste măsură opinia publică şi chiar Biserica.

Creatorul francez Louis Reard a fost cel care a avut marele curaj să aducă cele două piese ale costumului pe scena de prezentare a colecţiei sale. Nu a dorit sub nicio formă să se conformeze timpurilor sale, atunci când femeile purtau la plajă un costum de baie întreg, fabricat din materiale foarte grele şi care acoperea marea parte a corpului.

Aşa că el a creat faimoasele trei triunghiuri- unul pentru slip şi celelalte două pentru sutien, care dezgoleau corpul ca niciodată până atunci, lăsând la vedere spatele, coapsele, pieptul, dar mai ales buricul, acea parte a corpului feminin care fusese ascunsă de toate privirile străine.

Propunerea mai mult decât nonconformistă a fost cu greu îmbrăţişată de reprezentantele sexului frumos care, abia peste 10 ani de la lansare au îndrăznit să poarte la plajă costumul în două piese.

Bineînţeles că tot vedetele au fost cele care au dat startul la purtatul bikinilor.

Brigitte Bardot a fost cea care a avut curajul de a se expune cu costumul pe Riviera Franceză, atunci când filma pentru pelicula „Şi Dumnezeu a creat femeia”. Apoi alte nume mari precum Marilyn Monroe, Jackie Kennedie şi Jane Mansfield au îmbrăţişat această piesă vestimentară.

Este deja clasică scena din filmul cu James Bond când Ursula Andress iese din apă purtând costumul de baie în două piese. Ea a declarat chiar că tocmai costumul a fost cel care a făcut-o atât de faimoasă.

Timp de şase decade, costumul de baie deux-pieces a suferit multe transformări. A fost creat într-o singură culoare, apoi în culori multicolore, a avut imprimeuri florale sa cu dungi şi buline, a avut talia mai înaltă sau foarte joasă, fundul era acoperit de un triunghi sau chiar lăsat la vedere conform modei string braziliene.

A existat însă o sigură constantă şi anume buricul a fost mereu la vedere.

Designerii celebri creează nenumărate modele din ce în ce mai sofisticate şi cu preţuri pe măsură, aplicându-le diverse accesorii sau chiar pietre preţioase.

Costumul de baie deux-pieces Link-uri Externe :

Swimming Workout (English)


Tag-uri: louis reard, costum de baie, colectie, brigitte bardot, model


- Coafura si machiajul anilor '60 (65 visits)

- Stilul vestimentar boem (35 visits)

- Casa de moda Lanvin (28 visits)

- Gentile Louis Vuitton (26 visits)

- Sandalele (26 visits)

- Verighetele vedetelor (25 visits)

- Istoria Blugilor (23 visits)

- Machiajul anilor '30 (21 visits)

- Casa de moda Chloe (21 visits)

- Casa de moda Balenciaga (21 visits)

- Despre Giorgio Armani (19 visits)

- Trenciul (18 visits)

- Marchesa (16 visits)

- Anii '60 in lumea modei (15 visits)

- Geanta Hermes (14 visits)


Categorie: Moda  - ( Moda - Archiva)

Data Adaugarii: 17 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :