FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 360
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilul Mugur Isarescu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilul Mugur Isarescu

 Q:   Intreaba despre Copilul Mugur Isarescu       
Mugur Isarescu s-a nascut pe data de 1 august 1949 la Dragasani, judetul Valcea, Romania. Mugur Isarescu provine dintr-o familie de intelectuali. Tatal sau, Constantin Isarescu a fost un renumit profesor de matematica, foarte cunoscut in cercurile scriitorilor, profesorilor si academicienilor. Copil fiind, Mugur Isarescu a mostenit de la tatal sau pasiunea pentru cifre, pentru stiintele exacte.

Mama sa, femeie simpla din Dragasani, pe nume Satina Isarescu, era foarte inteligenta. Tot timpul i-a placut sa citeasca si sa se informeze despre tot ce se intampla in tara, despre nevoile poporului, despre problemele cu care se confrunta societatea romaneasca. Mugur Isarescu, impreuna cu surorile sale Verona si Lala au in vatat de la parinti sa fie cinstiti, manierati, harnici si sa stie sa se comporte in societate. Tot acestia le-au insuflat copiilor dragostea pentru invatatura. In copilarie, cei trei frati au avut o foarte buna prietena, Nana, ce era pentru ei doica. Atat mama copiilor cat si doica au fost femei credincioase si cu frica de Dumnezeu. Ele au insuflat credinta in Dumnezeu si copiilor.

In perioadele vacantelor, Mugur Isarescu era dus de parinti la bunici unde avea multi prieteni, atat copii de varsta lui, dar si de varste mai mari. Ei colindau imprejurimile satului, se scaldau in apele Oltului si nu de putine ori ajutau batranii satului la diferite treburi gospodaresti. La scoala, Mugur Isarescu era un copil eminent, ascultator, respectuos si mai ales foarte sufletist.

Fiind un copil foarte bun la invatatura, isi ajuta cu multa placere colegii de clasa la pregatirea temelor, fara a tine cont de statutul lor social.


Tag-uri: matematica, scriitor, educatie, copilarieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :