FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 859
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria Oanei Cuzino

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria Oanei Cuzino

 Q:   Intreaba despre Copilaria Oanei Cuzino       
Vedeta de la Pro tv si-a petrecut copilaria jucand fotbal in loc sa imbrace si sa dezbrace papusi, deoarece are un frate mai mare ca ea cu patru ani. A fost foarte baietoasa in copilarie, nu se juca cu fetitele de varsta ei, preferand compania baietilor mai mari, prieteni cu fratele ei.

Era pasionata de jocurile dinamice, se dadea cu rolele, se plimba cu bicicleta, juca bachet, fotbal, tennis, se catara in case construite in copaci. Oana Cuzino era mereu supusa riscurilor accidentarilor de rigoare, si desi visa sa fie medic era mai degraba pacient, mereu pansata sau cu diverse vanatai.

In copilarie, de dragul papusilor adorate care se mai si imbolnavesc uneori, majoritatea fetitelor trec prin faza in care isi doresc sa devina doctorate, la Oana insa jocul acesta s-a perpetuat pana in adolescenta, datorita fratelui ei, care a dat examen si a intrat la Facultatea de medicina, exact cand ea intra in liceu. Exemplul lui a marcat-o decisive, si prin intermediul lui a cunoscut in mod direct aceasta lume a doctorilor care i s-a parut fascinanta.

A mai fost insa ceva special ce a atras-o care aceasta lume, a inteles ca doctorii nu sunt limitati la meseria pe care o fac, profesia de medic este foarte solicitanta nu doar procedurilor strict medicale, ci si datorita contaactului cu pacientii.

Inca din clasa a-X-a a inceput sa se pregateasca pentru medicina, iar ce a urmat a fost o formalitate, deoarece a dat examen si a reusit sa intre. In prezent a ajuns un doctor bun, si din fetita baietoasa din copilarie nu a mai ramas nimic, fiind o femeie frumoasa si feminine, care a stiut ce isi doreste si a reusit tot ce si-a propus.


Tag-uri: vedeta, pro tv, copilarie, pasiune, medicinaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 24 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :