FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 986
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria Nefericita A Lui Lucian Mindruta

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria Nefericita A Lui Lucian Mindruta

 Q:   Intreaba despre Copilaria Nefericita A Lui Lucian Mindruta       
Lucian Mindruta s-a nascut pe data de 15 septembrie 1967 in Bucuresti. Lucian este singurul copil al familiei Mandruta, dar nu a avut parte de o familie decat pana la varsta de 4 ani, cand parintii sai au divortat.

Lucian Mindruta marturiseste ca acela a fost cel mai urat moment al copilariei sale si ca nu il va uita niciodata, ba chiar il va urmari intreaga viata. Dupa ce parintii s-au despartit, Lucian a copilarit mai mult la bunicii sai din Arges.

Marea sa iubire din copilarie era un casetofon rusesc pe care si l-a achizitionat cu bani castigati din munca sa. Lucian Mindruta mergea la diverse evenimente festive din cartier, facea fotografii si putea castiga banii de buzunar. Din toti acei bani stransi e l si-a cumparat un casetofon de care era foarte mandru si la care asculta casete trimise de prietenii sai din America.

Cam asa s-a desfasurat copilaria lui Lucian Mindruta. Ceea ce ura cel mai mult cand era la scoala erau sedintele cu parintii, cand la totii copii din clasa veneau parintii iar la el intotdeauna bunicii. Marea si cea mai arzatoare dorinta a sa de cand era copil a fost aceea de a avea o familie ca toti copii si sa duca o viata normala alaturi de cei ce l-au dorit pe aceasta lume.

Dorinta lui s-a implinit insa pe jumatate deoarece ambii parinti s-au recasatorit iar el se impartea intre familia mamei si familia tatalui. Nu era usor pentru el deoarece era doar un copil insa a stiut cum sa treaca peste momentele dificile si sa se bucure doar de clipele frumoase si putine cand isi vedea atat mama cat si tatal.

Insa, cea mai crunta realitate era aceea ca bunicii, reprezentau pentru el adevarata familie, dar acestia erau batrani si bolnavi si nu se puteau ocupa de el asa cum trebuia sa o faca un parinte.


Tag-uri: divort, copilarie, familie, momente, dificultatiCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :