FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 416
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria lui Arsenie Toderas

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria lui Arsenie Toderas

 Q:   Intreaba despre Copilaria lui Arsenie Toderas       
Arsenie Toderas s-a nascut la Chisinau pe data de 22 Iulie 1983 in Republica Moldova. Nu a fost un copil rasfatat, dar a crescut intr-o atmosfera plina de armonie. Mama lui este doctor iar tatal sau este inginer. Are o sora mai mica pe care o considera cea mai buna sora din lume, cu care se intelege foarte bine.

Asa cum a declarat el ca a crescut in tara considerata cea mai saraca din Europa, si-a trait din plin copilaria. Nu a avut interdictii din partea parintilor care i-au permis sa aiba vise indraznete, mult mai mari decat tara in care s-a nascut. A fost lasat de catre acestia sa isi aleaga singur drumul pe care il va urma in viata, sa aiba sansa sa hotarasca singur ce sa faca cu viata lui, iar sfaturile p rimate de la parinti i-au fost intotdeauna foarte folositoare.

Cei care il cunosc pe Arsenie stiu ca a fost dintotdeauna un mare visitor, iar cel mai mare vis al sau a fost sa devina un mare cantaret, cineva ale carui cantece sa poata scrie istorie, iar cu trupa O-zone a ajuns aproape de aceasta performanta. In copilarie putea fi auzit cantand la scoala, acasa, in baie intotdeauna si oricand, incercand sa imite diferitii cantareti pe care ii asculta. A crescut pe muzica ruseasca, iar cand era mic nu avea decat un singur fan, pe surioara lui. La varsta de 15 ani a inceput sa scrie muzica si astfel a inceput cariera lui.


Tag-uri: chisinau, europa, cantaret, performanta, muzicaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 26 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :