FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 609
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria Andreei Raicu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria Andreei Raicu

 Q:   Intreaba despre Copilaria Andreei Raicu       
Andreea Raicu s-a nascut pe data de 18 iulie 1977 in Bucuresti, Romania. Ea s-a nascut intr-o familie de oameni cu studii, fiind singurul copil al familiei Raicu. Mama sa era insotitoare de bord si calatorea foarte mult iar tatal sau un om bland care isi iubea foarte tare meseria. El era electronist si isi petrecea foarte mult timp la serviciu.

Avand niste parinti destul de ocupati, Andreea a fost crescuta de catre bunica sa, bucurandu-de de dragostea parintilor atunci cand acestia aveau timp liber. Astfel, intre Andreea si bunica s-a creat o legatura foarte puternica, bunica fiind mai mult ca o mama pentru ea.

Deoarece mama sa calatorea foarte mult, Andreea avea cele mai frumoase cadouri si nu multi copii de va rsta ei se bucurau de asemenea jucarii. Fiind un copil foarte slabut, Andreea a fost poreclita inca din primele zile de scoala „Scheletel”.
Era o fetita foarte slaba si cu buzele mari. Acest complex o facea sa se fereasca de colegi si era mai tot timpul singura. Isi dorea enorm de mult ca atunci cand va creste mare sa se ingrase si mai ales sa isi faca o operatie estetica la buze.

Parintii sai au dus-o la balet si timp de cativa ani ea a urmat aceste cursuri. In garderoba Andreei puteai gasi inca de cand era doar un copil rochite de diverse culori si modele cat mai sofisticate de care nu se putea bucura orice fetita. Nimic din toate acestea nu putea alina insa dorul de mama dorindu-si sa petreaca mai mult timp cu mama sa.

La varsta de 7 ani, tatal Andreei a decedat iar ea a suferit un soc imens. Pentru ea lumea parca se sfarsise si desi era doar un copil, intelegea perfect ce se intamplase si intelegea ce insemna viitorul pentru ea fara tata. Din acele nefericite clipe, Andreea a copilarit alaturi de mama si de bunica sa.


Tag-uri: 1977, bucuresti, romaniaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :