FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 498
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copiii Gemeni

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Copiii Gemeni

 Q:   Intreaba despre Copiii Gemeni       
Au o minte cercetatoare in continuu, pun mintea de a descoperi sensul lucrurilor. Au un fel de a fi murcitor si generos. Sunt dotati cu inteligenta si deseori devin tipuri cu spirit inventativ. Le place schimbarea si variatia, le place sa-si iroseasca talentul pentru propriile lor placeri.

Sunt foarte adaptabili la persoanele cu care vin in contact si imprejurari. Parintii deseori gasesc ca este greu sa se inteleaga cu acesti copii. Desi in aparenta sunt indrazneti, in realitate sunt timizi. Atentie la sanatatea lor.

Le trebuie un regim de viata care sa nu-i faca agitati si nervosi. Sa nu fie speriati sau lasati in intunericime. Sa nu faca fracturi de umeri, brate, maini, sa fie atenti la bolile de plamani. ii vor ajuta foarte mult exercitiile mintii si fizice.

Copiii GEMENI au o buna putere de creatie si talente de a fi oratori buni. Educatia in mod liberat este cea mai buna. Avand multe talente ei pot sa-si aleaga orice ocupatie. Le e foarte greu sa fie mult tinp atenti si sa se concentreze. Uneori au tendinta de nerecunostinta. Ar fi bine sa fie stimulate si incurajate sentimentele de recunostinta ca si cele de simpatie pentru altii.


Tag-uri: horoscop, zodie, marteCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :