FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 433
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copiii VARSATOR

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Copiii VARSATOR

 Q:   Intreaba despre Copiii VARSATOR       
Sunt timizi si cu o natura retrasa. Se joaca in solitudine pana la o masura extrema si aceasta ii face sa fie ei insisi. Sunt afectuosi si cu o dispozitie dulce si dragastoasa. De obicei sunt flexibili la opinia celor pe care-i iubesc si cedeaza cu usurinti de dragul armoniei.

Copiii au de obicei minte agera. Sunt perseverenti si ajung de obicei la succes. Principalul rau al acestor copii este nelinistea. Aceasta se reflecti in persoana lor fizica.

Este recomandabil ca parintii lor sa observe ca ei sa nu ait tovarasi neconvenabili, care-i pot chinui. Vitalitatea de fond a acestor copii este modesta, supersensibilitatea si starea sufleteasca depresiva le poate da un complex de inferioritate. Cel mai bun loc pentru succes este orasul sau un teren inalt.

Bolile sunt anemia, bolile sangelui, boli nervoase, glezne umflate. Ei nu trebuie sa traiasca decat intr-o ambianta care-i intelege, astfel sunt supusi unor manifestari nervoase acute. in mod natural sunt adaptati sa cumpere si sa vanda usor pentru ca se nasc cu caracter negustoresc.

Au abilitate la litaratura si ca geniu inventiv. Doua talente care daca sunt conectate si dezvoltate bine pot sa-i duca la ocupatii legate de cercetari stiintifice.


Tag-uri: horoscop, zodie, apaCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :