FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 982
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Conservarea unor legume si verdeturi prin suprasarare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Conservarea unor legume si verdeturi prin suprasarare

 Q:   Intreaba despre Conservarea unor legume si verdeturi prin suprasarare       
Conservarea unor legume si verdeturi prin suprasarareLa legumele conservate prin suprasarare, sarea trebuie sa se adauge in proportii de 30% din greutatea acestora. Metoda este simpla si fata de celelalte metode de conservare nu pune prea multe conditii.

Procedeul prin suprasarare are multe neajunsuri:
unele legume se intaresc, deoarece sarea scoate apa din ele, ceea ce face ca sa se modifice intr-o oarecare masura gustul natural; prin desarare (legumele trebuie spalate in multe ape pentru a fi desarate inainte de intrebuintarea lor) pierd multe din substantele nutritive si din gust.

Legumele ce se pot pastra prin suprasarare sunt:
rosiile proaspete intregi, fasolea pastai, foile de vita, ardeii grasi, bârnele si toate verdeturile (tarhon, patrunjel, marar, leustean etc).


Tag-uri: legume, verdeturi, suprasarare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :