FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,033
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Conservarea spanacului

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Conservarea spanacului

 Q:   Intreaba despre Conservarea spanacului       
Conservarea spanaculuiPentru conservat se aleg frunzele tinere si se curata de cotoare. Se spala bine in mai multe ape, se lasa sa se scurga, apoi se oparesc in apa sarata, 1—2 minute.

Se strecoara, se aseaza in borcane si se toarna pe deasupra apa in care a fost oparit si, daca nu este suficienta, sa mai adauga apa cu sare (1—2 %), care a fost fiarta in clocote si racita. Se inchid borcanele si se sterilizeaza in prima zi 15—20 minute, iar a doua zi, 6—8 minute.

Din spanacul sau stevia conservate in acest fel se pot prepara : sufleuri, ochiuri cu spanac, clatite, garnituri la fripturi etc.


Tag-uri: spanac, conservare, stevia



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :