FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 686
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Conservarea conopidei

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Conservarea conopidei

 Q:   Intreaba despre Conservarea conopidei       
Conservarea conopidei Conopida se alege proaspata, alba, fara pete si bine indesata. Se desface in buchetele, se curata de frunzulitele si se taie cotoarele. Deoarece conopida are uneori viermisori, se introduc buchetelele in apa rece si sarata, unde se lasa jumatate de ora.

Se scot, se spala bine in doua-trei ape si se aseaza pe o sita sa se scurga de apa, dupa care se oparesc in apa sarata, unde se lasa 5—6 minute. Se scoate conopida, se scurge din nou bine de apa, apoi se aseaza in borcane si se toarna pe deasupra apa in care au fost oparite.

Se sterg borcanele, se inchid ermetic, apoi se sterilizeaza procedand ca si la fasolea tucara, timp de 25—30 minute de cand apa incepe sa clocoteasca, iar a doua sterilizare se face numai 10—12 minute.


Tag-uri: conservare, conopida, apa sarata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :