FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 894
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Conquiztador.ro: jocul ce a innebunit lumea

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Conquiztador.ro: jocul ce a innebunit lumea

 Q:   Intreaba despre Conquiztador.ro: jocul ce a innebunit lumea       
Conquiztador.ro: jocul ce a innebunit lumea In momentul lansarii, conquiztador.ro s-a anuntat unul dintre cele mai interesante site-uri romanesti. Practic, conquiztador.ro este un joc de cultura generala (si putina strategie) in care jucatorii pot castiga diferite premii.

Conquiztador.ro a propus o combinatie perfecta, combinatie ce este irezistibila publicului roman: joc+premii.
Imediat au inceput sa apara si jucatorii. In doar cateva zile, conquiztador.ro isi crease deja un public destul de numeros iar unii jucatori petreceau in joc si 20 de ore pe zi. Este adevarat, premiile puse la bataie la inceput erau dintre cele mai diverse si atractive: componente PC, electronice mici, MP3 playere, carti si multe altele. Euforia conquiztador.ro a disparut insa destul de repede iar la asta au contribuit cateva greseli imense aparute in sistemul de joc.

O mare problema este reprezentata de sistemul de joc. Un jucator poate concura impotriva altor jucatori sau impotriva calculatoarelor. In cel de-al doilea caz, jocul este mult mai simplu si se poate castiga „aur” foarte usor. Un joc impotriva calculatoarelor avea aceeasi valoare cu un joc impotriva oponentilor reali.

O alta mare problema este reprezentata de intrebari. Initial, echipa conquiztador.ro se ocupa cu crearea intrebarilor. Desi a venit cu o baza bogata in intrebari (peste 500 de intrebari diferite), jucatorii fideli au inceput sa invete pe derost aceste intrebari. In momentul in care un jucator nou incerca sistemul conquiztador.ro, se lovea de un adevarat „paravan”. Se vedea concurand impotriva unor jucatori ce stiau raspunsul corect pana si la cea mai stranie intrebare (ce populatie are tara X sau Y).

S-a incercat rezolvarea acestei probleme prin adaugarea de intrebari insa echipa conquiztador.ro nu mai putea face fata asa ca au acceptat sa primeasca intrebari de la utilizatori. Asa cum era de asteptat, numarul de intrebari existente a crescut insa a crescut si complexitatea lor. Chiar si un utilizator cu o cultura generala impresionanta s-ar fi aflat in dificultate sa raspunda la marea majoritate.

Ultima picatura a fost atunci cand conquiztador.ro a introdus un sistem prin care se poate cumpara „aur”. Pretul de cumparare este unul destul de acceptabil. De exemplu, platind 20 de euro poti cumpara suficient „aur” pentru a licita la un produs in valoare de minim 40 de euro. Jucatorii ce au strans aur timp de multe luni de joc s-au vazut in fata unei adevarate "inflatii" in care cel ce platea o suma motica ajunge sa detina mai mult "aur" decat ei.

By FW Editor


Tag-uri: site, cultura generala, jocCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 06 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :