FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 586
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Concert Extraordinar Florin Salam La Sala Polivalenta

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Concert Extraordinar Florin Salam La Sala Polivalenta

 Q:   Intreaba despre Concert Extraordinar Florin Salam La Sala Polivalenta       
La numai cateva luni de la moartea sotiei sale Stefania Stoian, marele cantaret de manele Florin Salam a sustinut un concert extraordinar in memoria celei ce i-a fost partenera de viata. Cunoscutul Octavian Ursulescu a fost cel ce a prezentat intreg spectacolul iar ca invitati de onoare au fost nasul familiei Stoian, Adrian Minune si cantareata Loredana Groza.

Legea rromilor spune ca un lautar trebuie sa tina doliu pentru o persoana draga decedata, vreme de doi ani. La fel si Florin Salam, trebuia sa nu cante vreme de doi ani insa el nu a respectat legea rromilor exprimandu-si durerea cauzata de pierderea sotiei printr-un extraordinar concert la care au luat parte mii de fani ai interpretului.
Cu putin timp inaint e de inceperea concertului in parcarea Salii Polivalente locurile de parcare erau pline, iar la usile de acces in sala, oamenii se inghesuiau.

Fanii patrunsi in sala nu mai aveau rabdare si isi doreau ca idolul lor in muzica sa inceapa spectacolul cat mai repede. Organizatorii se asteptau ca sala sa fie plina insa nici o secunda, nu au crezut ca numarul celor ajunsi la spectacol va depasi 7000 de persoane. Avea sa fie cel mai important spectacol din viata cantaretului iar el a avut grija ca totul sa fie organizat cu mare fast. In momentul in care acesta a urcat pe scena, intreg publicul a inceput sa ii scandeze numele iar ochii i s-au umplut de lacrimi.

Manelistul a declarat ca nu poate renunta la darul ce i l-a oferit Dumnezeu si ca isi va continua cariera muzicala pentru ca atat familia sa cat si fanii doresc sa il vada cat mai des pe scena. Florin Salam a sustinut un concert extraordinar lansand si trei piese in prima auditie. Atat organizatorii, invitatii si publicul au ramas profund incantati de interpretarile solistilor.


Tag-uri: manele, cantaret, concert, muzicaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :