FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 771
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Comunicarea ne poate ajuta mult in viata

Tag-uri Populare


relatii   individ   social   interactiune   geografie   relief   natura   ape   minerale   timp   distractie   relaxare   vacanta   plimbare   dragoste   educatie   romania   soare   casa   muzeu   plante   literatura   pasiune   vise   copii   vedete   religie   eleganta   ghiveci   amabilitate   societate   pamant   evolutie   copilarie   madonna   familie  

All Tags

Famous Forum

 

Comunicarea ne poate ajuta mult in viata

 Q:   Intreaba despre Comunicarea ne poate ajuta mult in viata       
Ce aşteptaţi de la viaţă? Implinire, noroc în dragoste, succes în carieră, armonie familială, siguranţă financiară? Oricare ar fi scopul pe care vi l-aţi propus, îl veţi atinge doar dacă reuşiţi să comunicaţi eficient cu ceilalţi. Dar să le analizăm pe rând. Nu vă simţiţi niciodată pe deplin fericit, dacă nu aveţi cui împărtăşi sentimentele, nu-i aşa? O mare parte din secretul reuşitei profesionale se structurează pe forţa cu care îi puteţi convinge pe ceilalţi de felul cum vedeţi dumneavoastră lucrurile. Totodată, activitatea de învăţare dă roade doar dacă relaţia cu profesând funcţionează in termeni normali şi ştiţi să fiţi un bun ascultător. în toate aceste momente-cheie intră în discuţie un subiect extrem de delicat: disponi bilitatea de comunicare - o artă, dar şi o ştiinţă aparte.

Comunicarea nu este însă o tehnică mecanică, aşa cum aşezăm un document sub capacul copiatorului şi apăsam pe buton, obţinând rezultatul dorit - copia perfectă. Comunicarea este un proces deosebit de viu, pentru că atât emiţătorul cât şi receptorul rămân marcaţi de valoarea mesajului care circulă între ambele părţi implicate. Comunicarea influenţează cel puţin sentimentele şi comportamentul, dacă nu chiar concepţiile de viaţă şi scala de valori. Dacă aţi reuşit în procesul comunicării, puteţi afla simplu evitând starea dvs psihică la un moment dat: vă simţiţi confortabil în propria piele, aţi spera să trăiţi mai bine?

Dacă nu este aşa, aveţi grijă, pentru că va paşte un mare pericol: prelungirea pe timp îndelungat a strrii de disconfort psihic poate conduce, în cele din urmă. la excluderea din miezul viu al societăţii, acolo unde mereu se întâmplă ceva la care merită să participaţi.

Dacă nu este aşa, aveţi grijă, pentru că paşte un mare pericol: prelungirea pe timp îndelungat a stării de disconfort psihic poate conduce, în cele din urmă, la excluderea din miezul viu al societăţii, acolo unde mereu se întâmplă ceva la care merită să participaţi.
AUTOCUNOAŞTEREA este primul pas indispensabil spre perfecţionarea personalitătii.


Tag-uri: social, interactiune, individ, relatiiCategorie: Diverse  - ( Diverse - Archiva)

Data Adaugarii: 28 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :