FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 371
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Combien tu m'aimes

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

Combien tu m'aimes

 Q:   Intreaba despre Combien tu m'aimes       
Nuditatea nu o înspăimîntă, iar la 41 de ani este expresia pură a feminităţii şi a senzualităţii, în ultimul ei film, Combien tu m'aimes?, Monica Bellueei interpretează o frumoasă prostituată, rol care incită şi mai mult dorinţele şi imaginaţiile.
Graţia, feminitatea, senzualitatea şi frumuseţea au transformat-o într-una dintre cele mai dorite femei din lume. Exercită o neegalată fascinaţie, care nu a pălit odată cu trecerea anilor, şi pentru mulţi ea întruchipează FEMEIA. FEMEIA PERFECTĂ.

Chipul şi trupul ei îţi atrag privirile şi te fac să întorci capul după ea chiar dacă o vezi doar pentru o clipă, cu colţul ochiului, pe un afiş de film. In Combien tu m'aimes? areunul dintre acele roluri pe care actriţele de vîrsta ei le consideră „p ericuloase". Dar Monica se simte bine în pielea ei, iar DANIELE, personajul pe care îl interpretează, devine o „prostituată sublimă", după cum spune regizorul filmului, BERTRAND BLIER. El a spus, de altfel, că rolul a fost creat special pentru Monica: „Filmul nu există decît pentru că într-o zi am vizionat filmul lui GASPARD N0E, Irreversible, pe care l-am adorat, şi am rămas şocat de interpretarea excepţională a Monicăi. în întreaga istorie a filmului, nu am văzut niciodată aşa ceva, nici măcar la MARILYN M0NR0E", iar după încheierea filmărilor a mai zis că senzualitatea şi spontaneitatea ei sunt unice.

Despre tema filmului - viaţa de noapte - Monica vorbeşte cît se poate de deschis. „Pentru multe femei, să fie prostituate - chiar şi pentru o noapte -este o fantezie. Nu este şi fantezia mea, dar cunosc multe femei care se gîndesc la asta ca la un vis erotic şi cred că atît bărbaţii, cît şi femeile sunt foarte curioşi." Motivul pentru care este intrigată de prostituate ar fi că ele ştiu mai multe despre bărbaţi decît celelalte femei şi că au un mod „neobişnuit" de a-şi trăi viaţa. Atitudinea ei l-a uimit pe Blier, care a recunoscut că a fost vrăjit de ea.,,Nu are nici o problemă cu faptul că bărbaţii o sorb din priviri - lucru rar întîlnit printre femei - tocmai pentru că este atît de liberă şi de mîndră să fie femeie şi de feminitatea ei."

Monica spune că între ea şi propriul trup există o relaţie specială: „în Irreversible, mi-am tratat corpul ca pe un obiect şi cred că e minunat cînd poţi avea o astfel de relaţie cu trupul tău, care devine o parte a jobului tău, un obiect cu care trebuie să lucrezi. Cînd poţi atinge un asemenea grad de libertate, poţi să dai ce-i mai bun în tine ca actriţă."


Tag-uri: celebritate, filme, hollywoodCategorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 17 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :