FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 666
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Coafuri la minut

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Coafuri la minut

 Q:   Intreaba despre Coafuri la minut       
Acest tip de coafuri este mai mult decât binevenit unei femei al cărei stil de viaţă este unul trepidant în care timpul rezervat pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea personală este de cele mai multe ori foarte limitat.

Ca să arătăm frumoase nu trebuie neapărat să mergem la un salon de coafură. Putem chiar să ne aranjăm la noi acasă cu ajutorul a puţine produse de styling, a unui piepten şi a unei oglinzi. Iar toată această înfrumuseţare nu durează mai mult de 10 minute.

Iată trei variante de coafuri frumoase şi uşor de realizat:

1.Celebra coadă de cal sau ponytail cum o numesc americanii nu necesită decât patru minute din partea noastră. Tot ce trebuie să faci este să prinzi părul într-o coadă înaltă, fixată cu ajutorul unui elastic subţi re. Pentru a ascunde acest elastic şi pentru a crea o impresie accentuată de înălţare a cozii la nivelului creştetului, trebuie să împingi de sus în jos marginile cozii, iar apoi să le fixezi cu două ace de păr pe care le ascunzi în interior. Ceea ce este ideal la această coafură este faptul că poţi alege să îţi aranjezi diferit părul în parte frontală. Rezultatul obţinut va fi o coafură simplă, elegantă, pretabilă atât pentru o ţinută de zi, dar şi pentru o ţinută de seară. Aceasta iîţi va sava foarte mult timp, oferindu-ţi un look curat şi îngrijit.

2. Părul lăsat liber cu cărare pe mijloc este o variantă foarte îndrăgită de către majoritatea femeilor. Din păcate nu se potriveşte oricui. Mai ales persoanelor care au fata alungită, prelungă, deoarece tot ce va face coafura va fi să accentueze acest lucru. Însă pentru restul persoanelor este ideală, în special pentru cele cu faţa rotundă. O spumă de păr pentru volum îţi va uşura cu mult sarcina. După ce vei aplica spuma, foloseşte un pieptene sau chiar o andrea pentru a-ţi face o cărare perfectă pe mijloc. Buclele părului le obţii fie cu ajutorul unui ondulator, fie cu ajutorul unor bigudiuri mari, în cazul în care ai puţin mai mult timp la dispoziţie. Rezultatul final va fi o coafură clasică, al cărei farmec se va împleti cu tendinţele moderne.

3. Poţi obţine un look angelic foarte simplu. Împleteşte-ţi două codiţe care trebuie să fie de aceeaşi grosime. La capăt strânge-le cu un elastic şi ridică-le spre spate cât vrei de mult. Foloseşte pentru fixare câteva ace de păr, iar pentru a le răvăşi trebuie doar să tragi de cateva fire care sunt in cozile impletite.

Coafuri la minut Link-uri Externe :

Hairstyle in 2006 (English)


Tag-uri: ponytail, bucle, coafura, femei, salon, look, par,Categorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :