FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 566
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Clopotel.ro

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Clopotel.ro

 Q:   Intreaba despre Clopotel.ro       
Clopotel.ro Conform site-ului trafic.ro, Clopotel.ro este numarul 1 in sectiunea Educatie / Invatamant.Clopotel.ro este parte a portofoliului ActiveSoft, din care mai fac parte site-uri precum ziare.com, copilul.ro, askmen.ro, e -transport.ro, studentie.ro.
Pentru a participa la jocurile care le ofera Clopotel.ro, vizitatorii au nevoie de un cont.

Contul se face foarte usor, apasand butonul "cont nou" din partea superioara a site-ului si completand casutele libere din dreptul Nickname-ului si al Parolei.
In timpul procesului de inregistrare, ti se va aloca o parola care ti se va transmite prin e-mail. Esti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia.

Poti modifica par ola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat Clopotel.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta.

Clopotel.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice utilizator autorizat al contului tau Clopotel.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii.

Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. Active Soft Srl nu ofera informatiile coloctate unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.
Clopotel.ro, portalul copiilor din Romania, ofera acestora multe jocuri distractive dar totodata si educatia cuvenita.

By FW Editor


Tag-uri: educatie, copii, jocuriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 26 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :