FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 939
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Citate celebre despre increderea in sine

Tag-uri Populare


filozofie   educatie   viata   dragoste   poezie   religie   timp   evolutie   istorie   fericire   suflet   sentiment   victorie   proverbe   egalitate   libertate   proprietete   rousseau   supunere   democratie   cuvinte   invataturi   minune   adolescenta   citate   atitudine   etape   lege   moral   destin   idealuri   echilibru   adolescent   antichitate   personalitati   frumusete  

All Tags

Famous Forum

 

Citate celebre despre increderea in sine

 Q:   Intreaba despre Citate celebre despre increderea in sine       
Citate celebre despre increderea in sine - Este mare lucru sa fii incredintat ca nu te poti bizui decit pe tine. (T. Arghezi)

- Daca ai dreptul sa fii mindru de ceva, este vorba de puterea cistigata prin tine insuti si careia ii esti deopotriva cauza, efect, principiu si rezultat. (H. de Balzac)

- inainte de orice, sa fii un om mare si un sfint pentru tine insuti, iata unicul lucru important. (Ch. Baudelaire)

- Daca toata lumea ti-e dusmana, fii tu prietenul tau, Nenorocirea nu e mai presus de puterile unui om. Oricit de mare ar fi ploaia, o pasare mica nu e lovita deodata decit de o singura picatura. (J. H. Bernardin de Saint-Pierre)

- Cea mai buna sau unica sansa de salvare pentru oameni va fi, probabil, de a ajunge la constiinta ca ei nu vor putea niciodata sa fie salvati din afara. (L. Brunschwicg)

- Senti mentul ca esti in dreptul tau, multumirea de a avea dreptate, bucuria ele a te stima pe tine insuti, sint tot atitea resorturi puternice care ne ajuta sa rezistam sau sa mergem inainte.

- Omul sa-si cunoasca valoarea, sa se iubeasca: pentru ca exista in el o natura capabila de mai bine. (A. Camus)

- intotdeauna cel cu suflet mic se socoteste mai mic decit este ... a nu-ti da seama de propria demnitate si, totodata, de forta ta e un semn foarte rau pentru oameni, cit si pentru natiuni. (G. Carducci)

- Din tot ce faci sa-ti ramii credincios tie insuti. (B. Castiglione)

- Ceea ce-ti lipseste, imprumuta de la tine. (Cato)

- Lumineaza-te, croieste-ti singur, cu staruinta, drumul ce-l meriti - realizeaza-ti constiinta valorii talc latente. Daca in haosul tragediei interne ce ti-a risipit sufletul ca pe un nor subred, ai trecut clipa in care te puteai infrati cu neantul, refa-ti eul. Aduna fisiile destramate a ceea ce e ales din tine, renaste ca Phoenix din propria ruina si fii tu, vibratia calda a armoniei personalitatii ce trebuie sa impuna.

- Ai cerut, ai visat mai mult absolutul vietii; ea nu ti-a dat nimic; ai gustat dezamagirea stearpa a visurilor moarte, te-ai convins de zadarnicia parodiei care este viata; cind ai vrut s-o atingi cu sufletul viu - ai primit muscatura amara a Durerii. Suferinta ti-a ranit mindria, dar s-a vindecat, si cu putere crescuta isi cere rasplata.

- Nu, suferinta nu poate fi stearpa; unde a pustiit neincrederea si durerea, va rodi dragostea de viata... Iubirea care ti-a secat inchipuirea te-a lasat mai obosit, mai pe pamint. Dar mai stapin pe tine . .. Taie-ti drum cu seninatate si nu uita datoria de a fi rezultatul a ceea ce poti fi si icoana a ceea ce meriti; o fiinta modesta, dar intreaga. (P. Constantinescu)

- Mai presus de orice, ceea ce este necesar, e o mare incredere in tine insuti. (G. De Chirico)


Tag-uri: incredere, sentiment, mandrieCategorie: Filozofie  - ( Filozofie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 July '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :