FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 436
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Christian Chavez, Un Talent Innascut

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Christian Chavez, Un Talent Innascut

 Q:   Intreaba despre Christian Chavez, Un Talent Innascut       
Christian Chavez s-a nascut pe 7 august 1983 in Mexic.

Din timpul copilariei, Christian Chavez si-a dorit sa devina actor, sa ajunga un nume cunoscut, sa fie o vedeta remarcata. A urmarit cu mare interes rolurile pe care marii actori le interpretau in filme, fiind fascinat de aventurile prin care acestia treceau pe parcursul actiunii. In aceeasi masura, era „indragostit” de cantaretii ce sustineau spectacole unde participau mii de spectatori si erau aplaudati si aclamati.
Cand a crescut, Christian Chavez a ales sa urmeze cursurile Centrului de Educatie Artistica CEA de la Televisa. Acolo el avea sa se formeze ca artist si era un pas foarte important in viitoarea lui cariera.

La scoala, Christian Cha vez a fost coleg cu Maite, domnisoara care in viitor avea sa ii devina colega atat de trupa cat si de filmari. Deoarece pe timpul cursurile existau si probe practice, Christian Chavez a jucat in cateva piese de teatru si datorita faptului ca era unul dintre cei mai talentati studenti, el a fost remarcat de cativa regizori faimosi care se aflau in sala de teatru in cautare de noi si tinere talente.

Astfel, Christian Chavez si-a facut debutul pe micile ecrane dupa finalizarea cursurilor cu rolul din filmul „Clase 406” in care a jucat alaturi de viitorii sai parteneri din trupa RBD, Alfonso Herrera Rodrigues, Dulce Maria Espinoza Savinon si Cristopher Alexander Luis Casillas von Uckermann.

Tot in anul 2002, Christian Chavez a primit oferta de a juca in cel de-al doilea film din cariera sa si a acceptat foarte repede. Astfel, el a putut fi urmarit pe micile ecrane in telenovela „El juego de la vida”. Adevaratul succes si adevarata consacrare a venit in anul 2004 o data cu telenovela “Rebelde” unde a jucat rolul lui Giovanni Mendez.
Cei ce au interpretat rolurile principale din telenovela „Rebelde” au format apoi trupa muzicala “RBD”, trupa care a avut un succes culminant, albumele lor vanzandu-se in milioane de exemplare in intreaga lume.

Tinerii au avut un mare succes si astfel au sustinut concerte peste hotare, venind in anul 2007 si in Romania.


Tag-uri: mexic, talent, actor, cantaret, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 23 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :