FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 724
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cel mai bun fundas stanga din lume in numai 2 ani si jumatate

Tag-uri Populare


fotbal   efort   antrenament   muschi   antrenor   forta   performanta   manchester united   organism   exercitii   atacant   viteza   anglia   psihic   putere   medic   real madrid   corp   sanatate   intindere   articulatii   pregatire   premier league   mijlocas   accidente   diversitate   fotbalist   exercitiu   relaxare   alimentatie   fracturi   odihna   respiratie   precautie   medicamentatie   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cel mai bun fundas stanga din lume in numai 2 ani si jumatate

 Q:   Intreaba despre Cel mai bun fundas stanga din lume in numai 2 ani si jumatate       
Cel mai bun fundas stanga din lume in numai 2 ani si jumatate Patrice Evra a fost recunoscut ca fiind un jucator cu viitor stralucit inca din perioada premergatoare debutului la nivel inalt. Acesta s-a remarcat mai tare, prima oara, in anul 2000 atunci cand a semnat contract cu echipa franceza de liga secunda, Nice.
De aici a ajuns peste 2 ani, in 2002, la AS Monaco, echipa unde avea sa cunoasca primele succese din cariera sa.
In 2006 ajunge la Manchester United, dar totusi, pana atunci, in ciuda unei finale de Uefa Champions League disputate in 2004 si a catorva prezente in echipa nationala, Evra nu lasa impresia marelui fotbalist ce urma sa devina. La United,acomodarea a fost grea, Premier League fiind unul dintre cele mai pretentioase campionate. Insusi Evra a recunoscut ca fost lasat masca de forta fotbalistilor din Anglia. Cam un sezon si ju matate a durat pana Evra a reusit sa intre definitiv in primul 11 al lui United, insa managerul Ferguson a avut rabdare cu acesta, fiind pe deplind constient de calitatile fracezului.
In primul sezon complet in tricoul lui United, 2006-2007, Patrice Evra a avut mult de luptat pentru locul de titular, fiind contracandidat cu argentinianul Heinze, pe postul de fundas stanga. Din sezonul urmator insa, 2007-2008, odata si cu transferul argentinianului la Real Madrid, Patrice Evra nu a mai putut fi scos din primul 11. Francezul oferea echipei ceva ce aceasta nu mai avusese de la Denis Irwin incoace. O siguranta defensiva excelenta si in acelasi timp, urcari in atac devastatoare. La multe meciuri Evra a fost coleg de flanc cu Cristiano Ronaldo, cateva din combinatiile reusite de cei doi fiind absolut senzationale.
Este o incantare Evra la fiecare meci prin energia si prin angajamentul aduse echipei. De asemenea merita apreciata si anduranta francezului, deoarece reuseste sa joace in majoritatea meciurilor unui sezon. Sezonul 2009-2010 este cel mai bun exemplu, sezon in car care a evoluat in mai mult de 90% din meciurile disputate de "diavolii rosii"


Tag-uri: fotbal, franta, evra, monacoCategorie: Sport  - ( Sport - Archiva)

Data Adaugarii: 14 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :