FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 488
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce trebuie sa stie o femeie pentru a schimba o roata la masina

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   aparate   reparatii   curent   lemn   curatenie   murdarie   invitati   petrecere   educatie   tratament   ingrijire   boli   job   sfat   vopsea   individ   relatii   dragoste   vin   interactiune   dorinta   sapun   social   carpa   antilopa   lumina   benzi de albire   aluminiu   bronz   importanta prezentului   dinti   solutii   imagine   stomatolog  

All Tags

Famous Forum

 

Ce trebuie sa stie o femeie pentru a schimba o roata la masina

 Q:   Intreaba despre Ce trebuie sa stie o femeie pentru a schimba o roata la masina       
Ce trebuie sa stie o femeie pentru a schimba o roata la masina Exista multe lucruri ce unei femei nu îi place să le facă şi de aceea nici nu ştie să le facă.

Printre acestea se numără cum să repari un calculatori atunci când nu ştii ce are, cum să repari o priză sau cum să schimbi o roată la maşină.

Toate aceste activităţi sunt prezumate a fi activităţi „bărbăteşti”. Soluţia lor trebuie să o cunoască un bărbat, iar femeia trebuie să aibă lângă ea un bărbat.

Însă ce se întâmplă atunci când acel bărbat nu este lângă ea, sau nici el nu ţie rezolvarea problemei? Răspunsul este simplu- femeia învaţă cum să facă ea singură toate aceste lucruri.

Nu este deloc greu să schimbi o roată la maşină. Este adevărat că te vei putea murdări, însă nu ai de ales.

Înainte de a te apuca de treabă, lasă maşina la marginea drumului astfel încât să nu existe riscul de a fi accidentată de o altă maşină care se deplasează în trafic.

Aprinde luminile de avarie, parchează maşina pe o suprafaţă dreaptă şi trage frâna de mână, apoi opreşte motorul şi nu lăsa cheia în contact.

În maşină nu trebuie să rămână nici un pasager şi nu uita să pui triunghiul
reflectorizant.

Pune apoi o cărămidă sau o bucată de lemn în faţa şi în spatele celei pe care o schimbi în cazul în care nu funcţionează frâna de mână.

Ia roata de rezervă şi cheia de roţi şi cricul din trusa de scule. Scoate capacul de la roată, apoi slăbeşte cele patru şuruburi cât timp maşina nu este ridicată pe cric.

Montează cricul sub pragul maşinii apoi îl ridici învârtind de manivelă în direcţia acelor de ceasornic.

După ce te-ai asigurat că este bine montat cricul, desfă complet şuruburile şi pune-le într-un loc sigur.

Scoate roate şi înlocuieşte-o cu cea de rezervă. Pune şuruburile la loc fără să le strângi complet, apoi coboară maşina şi scoate cricul.

Tot ce trebuie să mai faci pentru a avea maşina gata de drum este să strângi bine şuruburile şi să îi pui capacul roţii.


Tag-uri: cric, cauciuc, suruburiCategorie: Sfaturi Utile  - ( Sfaturi Utile - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :